Crypto-Prijzen.nl

Markthoogtepunten: Bitcoin en olie correctie, SNAP 20% omlaag, Match Group 10% omhoog

Markthoogtepunten: Bitcoin en olie correctie, SNAP 20% omlaag, Match Group 10% omhoog

Na zijn nieuwe recordhoogte van bijna $ 67.000 verloor Bitcoin (BTC/USD) de afgelopen 24 uur meer dan 3%. In de top 10 verloren zeven andere munten ook waarde, waarschijnlijk door winstnemingen na de recente rally. Twee opvallende uitzonderingen waren Polkadot (DOT/USD) en Solana (SOL/USD), waarbij de laatste meer dan 12% steeg.

Cardano (ADA/USD) zal een hard fork ondergaan om ongeveer 21:44 UTC vandaag. De upgrade zou niet lang moeten duren en de handel zal waarschijnlijk niet worden beïnvloed.

$SNAP verliest 20%

Tijdens de nabeurshandel op donderdagmiddag daalden de aandelen van Snap Inc. met meer dan 20%. De maker van Snapchat voorspelde een zwakker dan verwacht vakantieseizoen en beschuldigde Apple van het opleggen van privacyveranderingen op iOS apparaten die hun vermogen om digitale advertenties te targeten en te meten aantasten.

Match Group aandelen stijgen met 10%

Datingbedrijf Match Group, dat eigenaar is van Tinder, OKCupid, Hinge en match.com, won gisteren 10,3% nadat Google plannen aankondigde om de vergoeding voor op abonnementen gebaseerde apps in Google Play te verlagen.

PayPal aandelen bijna 6% gedaald

De belangrijkste Amerikaanse aandelenindices waren gisteren gemengd. DJ30 stond licht in het rood, terwijl NASDAQ100 0,6% won. De toppresteerders van de tech-zware index waren fitnessbedrijf Peloton Interactive, Netflix en Tesla met winsten van respectievelijk 4,9%, 4,4% en 3,4%.

Een van de grootste verliezers op NASDAQ100 was PayPal, waarvan de aandelenkoers met 5,8% daalde. Beleggers reageerden negatief op het nieuws dat de betalingsverwerker in gesprek was om Pinterest te kopen.

IBM verliest 9,4% door gemiste omzetverwachtingen

IBM sleepte DJ30 naar beneden met een opmerkelijk verlies van 9,4% na inconsistenties met de omzetverwachtingen voor Q3. De uitverkoop die daarop volgde, deed de hele prestatie van de DJ30 index pijn. Vandaag zou de deelname van Federal Reserve voorzitter Jerome Powell aan een financiële conferentie van invloed kunnen zijn op de Amerikaanse markten. Hij neemt deel aan een virtuele paneldiscussie die wordt georganiseerd door de South African Reserve Bank.

Olie blijft vallen

Na gisteren te zijn gedaald tot bijna $ 80, slaagde olie er uiteindelijk in om de dag boven $ 82 te eindigen, maar bleef de hele donderdag in het rood. Vandaag de dag dalen de olieprijzen nog steeds vanaf hun recente piek in zeven jaar.

The post Markthoogtepunten: Bitcoin en olie correctie, SNAP 20% omlaag, Match Group 10% omhoog appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*