Crypto-Prijzen.nl

Mark Zuckerberg zegt dat NFT’s zullen worden geïntegreerd in Instagram

Mark Zuckerberg zegt dat NFT’s zullen worden geïntegreerd in Instagram

De CEO van Meta, Mark Zuckerberg, heeft bevestigd dat non-fungible tokens (NFT’s) binnenkort zullen worden geïntegreerd op Instagram. De CEO heeft echter niet bevestigd wanneer dit zou gebeuren, maar merkte op dat dit “op korte termijn” zou zijn.

NFT’s op Instagram

Zuckerberg sprak op SXSW, waar hij aankondigde dat NFT’s op Instagram binnenkort gelanceerd zouden worden. Hij ging niet in op i9n dieptedetails over hoe NFT’s op Instagram zouden worden gebruikt. Hij verklaarde echter dat mensen de NFT’s die ze al hebben, kunnen laten zien of nieuwe kunnen maken.

“Ik ben nog niet klaar om precies aan te kondigen wat dat vandaag gaat worden. Maar in de komende maanden zal de mogelijkheid om sommige van je NFT’s binnen te brengen, hopelijk in de loop van de tijd dingen in die omgeving kunnen minten”, zei Zuckerberg.

Deze aankondiging komt niet als een verrassing, aangezien Facebook tegen het einde van 2021 aankondigde dat het een rebranding in Meta zou worden. Dit was om de social media gigant in staat te stellen zich in de metaverse te wagen. De metaverse is een virtuele wereld waar digitale verzamelobjecten en cryptocurrencies een grote rol zullen spelen.

Ik hoop dat je weet, de kleding die je avatar in de metaverse draagt kan in principe worden geslagen als een NFT, en je kunt het tussen je verschillende plaatsen meenemen.

Meta is actief geweest in de sector van digitale activa. Het bedrijf stond achter de ontwikkeling van een Novi portemonnee. De inspanningen van Meta op het gebied van digitale activa gingen echter gepaard met belemmeringen van de regelgeving. Het Diem project van Facebook mislukte nadat het wereldwijd werd geblokkeerd door regelgevende instanties.

Twitter integreert NFT’s

Facebook is niet het enige social media bedrijf dat zich op NFT’s waagt. Twitter, het topplatform dat wordt gebruikt door de cryptocurrency gemeenschap, integreerde een paar maanden geleden NFT’s op het platform. Met deze functie kunnen mensen op Twitter Blue hun NFT’s op hun profielfoto’s laten zien.

Twitter heeft ook cryptocurrency betalingen op het platform geïntegreerd. Het heeft een fooifunctie die zowel Bitcoin als Ethereum ondersteunt. Met deze functie kunnen gebruikers hun favoriete makers van inhoud op het platform een fooi geven.

Het bericht Mark Zuckerberg zegt dat NFT's zullen worden geïntegreerd in Instagram verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*