Crypto-Prijzen.nl

Mark Yusko moedigt mensen aan om cryptodips te blijven kopen

Mark Yusko moedigt mensen aan om cryptodips te blijven kopen

De oprichter, CEO en CIO van Morgan Creek Capital Management, Mark Yusko, is nog steeds geïnteresseerd in Bitcoin (BTC/USD) en andere digitale activa. Hij onthulde zijn bullish standpunt over de crypto ruimte tijdens een interview eerder vandaag, en zei dat hij de slechte prestaties van de cryptomarkt als een Black Friday korting beschouwt. Om uit te leggen waarom hij ondanks de recente duik nog steeds optimistisch is over BTC, noemde hij versterkende fundamenten.

Volgens Yusko is het aantal BTC gebruikers, wallets en transacties aanzienlijk toegenomen, waardoor het netwerk nog beter is geworden. Hij voegde eraan toe dat het hem, als belegger, verbijstert waarom mensen de winkel zouden verlaten als dingen in de uitverkoop gaan.

In een commentaar op de huidige inflatiecijfers in Turkije zei Yusko dat BTC perfect is als waardeopslag, aangezien het digitaal goud is. Hoewel hij toegaf dat goud al meer dan 5.000 jaar een grote waardeopslag is, zei de oprichter van Morgan Creek Capital Management dat digitaal goud beter is. Hij benadrukte enkele van de voordelen die BTC heeft ten opzichte van goud, hij zei dat het meer draagbaar en deelbaar is.

Als hij BTC vergelijkt met de fiat-valuta’s van landen als Venezuela en Zimbabwe, zei hij dat BTC niet beter wordt. In plaats daarvan gelooft hij dat de fiats erger worden. Yusko voegde eraan toe dat hetzelfde gebeurt over de hele wereld, met landen die naar de bodem racen vanwege schulden.

Aangezien de enige uitweg voor dergelijke landen het devalueren van hun valuta is, gelooft Yusko dat het van vitaal belang is voor beleggers om crypto in hun portefeuilles te hebben als waardeopslag.

Mensen moeten niet in paniek raken over de ineenstorting van de cryptomarkt

Volgens Yusko zijn machines momenteel grotendeels verantwoordelijk voor de slechte prestaties van de markt, omdat mensen voor de feestdagen steeds vaker afwezig zijn op markten. Hij voegde eraan toe dat machines roekeloos reageren op marktgerelateerd nieuws, op zoek naar winst op korte termijn.

Een van de gebeurtenissen die volgens Yusko dit bloedbad heeft veroorzaakt, is de aankondiging van een nieuwe Zuid-Afrikaanse COVID stam. Desalniettemin moedigde hij crypto adopteerders aan om te kopen wat ze kunnen en aan de lijn te blijven. Hij voegde eraan toe dat paniek beleggers alleen maar zou afschrikken om hun posities voortijdig te verlaten.

Hoewel Yusko investeerders aanmoedigt om crypto te kopen, drong hij er bij hen op aan om te overwegen een benadering van het gemiddelde van de dollarkosten te gebruiken in plaats van een forfaitair bedrag in één keer te kopen. Hij merkte op dat de prijs van BTC er niet toe doet, omdat mensen en machines de volatiliteit aandrijven.

Yusko sloot af door te zeggen:

Wat u wilt doen, is uw eigendom van die krachtigste computernetwerken die de wereld ooit heeft gezien, blijven vergroten. Eigendom is hier een randvoorwaarde.

The post Mark Yusko moedigt mensen aan om cryptodips te blijven kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*