Crypto-Prijzen.nl

Mark Cuban: Crypto’s zijn geen valuta

Mark Cuban: Crypto’s zijn geen valuta

Miljardair investeerder Mark Cuban adviseerde om cryptocurrencies en traditionele valuta niet gelijk te stellen in reactie op opmerkingen van NBA analist Bill Ingram, die op onverklaarbare wijze merkte dat hij de anti-crypto sentimenten van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump navolgde, uitgedrukt tijdens een interview op dinsdag. Cuban zei op Twitter:

“Denk niet aan crypto als valuta. Zie ze als gedecentraliseerde, veilige netwerkplatforms met functies die de ontwikkeling van apps mogelijk maken die een uniek nut kunnen hebben voor individuen en bedrijven.”

Een ‘ramp die wacht om te gebeuren’

In een interview met Fox Business op dinsdag noemde Trump cryptocurrencies een “ramp die nog moet gebeuren” en uitte hij zijn bezorgdheid dat ze de waarde van de Amerikaanse dollar zouden kunnen schaden. Hij zei:

“Misschien zijn ze nep. Wie weet wat ze zijn? Het zijn zeker valuta’s waar mensen niet veel van weten. Ik ben geen grote fan. De munteenheid van deze wereld zou de dollar moeten zijn. En ik denk niet dat we alle Bitcoins (BTC/USD) van de wereld moeten hebben. Ik vind dat ze ze heel, heel hoog moeten reguleren. Het haalt de voorsprong van de dollar en het belang van de dollar weg.”

Als reactie tweette Bill Ingram:

“Ik ben niet iemand die het over veel van wat de voormalige president zegt eens is, maar ik heb me lang afgevraagd of we echt een andere vorm van valuta nodig hebben die slechts een schijnwaarde heeft omdat een groep mensen besluit te doen alsof. De Amerikaanse dollar vervult die rol al in ons leven.”

Cuban, die heeft geïnvesteerd in verschillende Layer 2 schaaloplossingen voor Ethereum (ETH/USD), geeft aan er anders naar te kijken. Hij promoot de voortdurende ontwikkeling van slimme contractplatforms zoals Ethereum.

Baanbrekend AI platform

In augustus sloot een door hem ondersteund AI platform een strategische private en beperkte token-verkoop van $ 16 miljoen. Het platform, Althea AI, werd ook ondersteund door Dapper Labs, Alameda, Gemini Frontier Fund, Multicoin en andere gerenommeerde investeerders.

Op dit moment werkt het platform aan een gedecentraliseerd protocol op basis van Open AI’s GPT-3 deep learning engine. Dit protocol creëert intelligente NFT’s, die realtime interacties met gebruikers mogelijk maken. In juni werd een van hen geveild voor $ 478.800.

The post Mark Cuban: Crypto’s zijn geen valuta appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*