Crypto-Prijzen.nl

ManU en Tezos kondigen historisch partnerschap aan

ManU en Tezos kondigen historisch partnerschap aan

Manchester United en Tezos (XTZ/USD) zijn een historisch meerjarig partnerschap aangegaan, waaronder het logo van Tezos zal worden weergegeven op het assortiment trainingskits voor heren en dames van de club, volgens een bericht op hun officiële site.

De ploeg van het eerste elftal zal voor de aanstaande wedstrijd tegen Southampton voor het eerst een trainingspak van het merk Tezos dragen. Dit zal fans van de Reds kennis laten maken met de samenwerking met Web3 technologie via de Tezos blockchain.

’s Werelds meest geavanceerde en duurzame blockchain

Tezos leidt een wereldwijde blockchain revolutie om de snelheid, veiligheid en efficiëntie van digitale interacties te verbeteren zonder tussenpersonen. De originele proof-of-stake blockchain maakt gebruik van een energiezuinig ontwerp, waardoor het op een schonere en milieuvriendelijkere manier kan werken dan legacy ketens.

Een ander aspect dat Tezos onderscheidt van andere blockchains, is dat het naadloos kan evolueren. De wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars maakt regelmatig updates, die door gebruikers worden goedgekeurd.

Victoria Timpson, CEO van Alliances and Partnerships van Manchester United, zei:

Dit is een enorm opwindende samenwerking voor Manchester United omdat het ons op één lijn brengt met een van de meest geavanceerde, betrouwbare en duurzame blockchains op een technologisch gebied dat belooft een ware revolutie teweeg te brengen in de manier waarop iedereen, inclusief de club en onze fans, kan communiceren. We zijn vooral verheugd om samen te werken met een van de milieuvriendelijkste blockchains, waarbij technologie wordt gebruikt die energiezuinig is, de CO2 uitstoot beperkt en de kosten verlaagt, in overeenstemming met de bredere inspanningen van de club om ecologische duurzaamheid te bevorderen.

Edward Adlard, hoofd adoptie en bedrijfsontwikkeling, Tezos Ecosystem, voegde toe:

Door de geschiedenis heen is Manchester United voortdurend geëvolueerd, met de steun van zijn enorme en diverse wereldwijde gemeenschap van fans en partners. Tezos stelt Manchester United in staat om blockchain en Web3 te gebruiken om de betrokkenheid van fans, spelers, teams en partners te transformeren. De beslissing van ’s werelds grootste voetbalclub om Tezos te selecteren als blockchain van keuze, is een verdere validatie dat een doordacht ontwerp in combinatie met sterke beveiliging, lage gaskosten en door de gemeenschap geleide innovatie de essentiële factoren zijn die de volgende acceptatiegolf in de nieuwe digitale revolutie.

De samenwerking omvat ook nieuwe fan ervaringen op de blockchain en een belofte om Manchester United Foundation te ondersteunen met doorlopende donaties in XTZ. Het geld gaat naar het opleiden en opleiden van jonge lokale bevolking.

La notizia ManU en Tezos kondigen historisch partnerschap aan era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*