Crypto-Prijzen.nl

Manta Network werkt samen met Polkadot parachains

Manta Network werkt samen met Polkadot parachains

Manta Network heeft een samenwerking aangekondigd met verschillende Polkadot parachain netwerken om een $ 250 miljoen aUSD Ecosystem Fund te creëren. Het fonds ondersteunt startups die werken aan projecten die het gebruik van stablecoin op de Polkadot (DOT/USD) of Kusama (KSM/USD) parachains ondersteunen.

Ondersteuning van de Acala USD

Enkele van de projecten waarop dit fonds zich richt, zijn onder meer geldmarkten, gedecentraliseerde beurzen (DEX’s), vermogensbeheer, gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s), betalingen, enz. Deze projecten moeten een USD integreren en de groei ervan de komende jaren ondersteunen.

“We zijn verheugd om het aUSD Ecosystem Fund te ondersteunen en kijken ernaar uit om privacy te integreren in de opkomende use-cases en projecten die eruit voortkomen. Met de native interoperabiliteit van Polkadot is elk nieuw idee dat in het ecosysteem wordt gelanceerd, een nieuwe toegevoegde waarde voor alle parachains”, zegt Kenny Li, Core Contributor en mede-oprichter van het Mantra Network.

Het Polkadot netwerk is gericht op decentralisatie en verhoogde beveiliging van zijn netwerk. Parachains op het netwerk hebben cross-chain functionaliteit waarmee ze kunnen samenwerken voor projecten zoals dit ecosysteemfonds.

Naast Manta zijn de andere parachains die ook deel zullen uitmaken van het ecosysteemfonds Centrifuge, Efinity, Astar, Acala, Moonbeam, HydraDX, OriginTrail, Parallel en Zeitgeist. Deze projecten zullen samenwerken om de groei van het Polkadot ecosysteem te ondersteunen.

Het Manta netwerk zal dit fonds leiden. Manta is een netwerk dat zich inzet voor Web3 initiatieven. Enkele van de investeerders in dit netwerk zijn Alameda, Binance Labs, ParaFi, Polychain, Multicoin, Hypersphere, CoinFund en DeFiance.

Een stablecoin voor het Polkadot ecosysteem

Stablecoins ondersteunen de groei van gedecentraliseerde applicaties (DApps) op elke blockchain. aUSD is een native stablecoin voor het Polkadot ecosysteem dat is ontwikkeld door Acala. Dit laatste is een gedecentraliseerd financieel netwerk.

aUSD is een gedecentraliseerde stablecoin waarvan de waarde is gekoppeld aan andere cryptocurrencies. Projecten op het Polkadot netwerk kunnen deze stablecoin gebruiken om interacties te stimuleren en uniforme groei te realiseren. De stablecoin kan worden geïntegreerd in elke live parachain of DApp op de Polkadot of Kusama blockchains. Het doel van deze stablecoin is om een gedecentraliseerde stabiele valuta te creëren op het Polkadot ecosysteem. Het is bedoeld om het standaardactivum te zijn dat wordt gebruikt door gebruikers en ontwikkelaars.

Het bericht Manta Network werkt samen met Polkadot parachains verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*