Crypto-Prijzen.nl

Manchester City en OKX tekenen sponsorovereenkomst

Manchester City en OKX tekenen sponsorovereenkomst

Cryptocurrency exchange OKX (OKB/USD), voorheen OKEx, heeft een meerjarige samenwerking gesloten met de Engelse Premier League kampioen Manchester City, meldde CoinDesk. Dit is OKX’s eerste deelname aan voetbalsponsoring.

City werd in drie van de afgelopen vier seizoenen kampioen. Ze staan momenteel aan de top van de Premier League en spelen in de laatste fasen van de FA Cup en UEFA Champions League.

Etihad Stadium krijgt OKX branding

De beurs zal branding weergeven in het Etihad Stadium, het thuisstadion van de club, en de partners zullen samen aanvullende projecten verkennen, kondigde OKX vandaag aan. Er zijn geen aanvullende voorwaarden van de overeenkomst bekendgemaakt.

Roel de Vries, Chief Operating Officer van City Football Group zei:

We zijn verheugd OKX vandaag te mogen verwelkomen als officiële partner van Manchester City, nu ze zich willen wagen in de sportwereld. Het nieuwe partnerschap brengt onze gedeelde waarden van innovatie, streven naar succes en vooroplopen in onze respectievelijke industrieën op één lijn. Hun brede en inclusieve benadering om verschillende doelgroepen te bereiken, resoneert met onze aanpak. We kijken ernaar uit om gedurende de hele samenwerking samen te werken.

Jay Hao, CEO van OKX voegde toe:

We zijn verheugd om samen te werken met Manchester City, een van ’s werelds meest geliefde en meest succesvolle teams. Voetbal en crypto delen iets belangrijks; ze zijn voor iedereen, ze creëren inclusiviteit in de samenleving. Voor OKX is Manchester City een club die staat voor het effect dat voetbal heeft om een positief verschil te maken in het leven van mensen, om mensen samen te brengen rond een gedeelde liefde voor het mooie spel. We gaan voor het eerst de Premier League binnen als de officiële cryptopartner van City om deze gemeenschapszin in de voetbalwereld te vieren, want het is iets dat we allebei delen.

Manchester United tekende in februari een deal van $27 miljoen met Tezos

Sponsordeals tussen cryptobedrijven en sportteams of evenementen komen steeds vaker voor. In februari tekende stadsrivaal Manchester United een sponsorovereenkomst met Tezos (XTZ/USD) die naar verluidt 27 miljoen dollar per jaar waard was.

OKX cryptobeurs is de op één na grootste ter wereld qua spothandelsvolume en heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers.

Het bericht Manchester City en OKX tekenen sponsorovereenkomst verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*