Crypto-Prijzen.nl

MakerDAO is volledig gedecentraliseerd geworden

MakerDAO is volledig gedecentraliseerd geworden

MakerDAO (MKR/USD) heeft het pad naar decentralisatie voltooid, vernam Invezz van hun blog. De valuta werd zelfvoorzienend met zijn wereldwijde gemeenschap die nu verantwoordelijk is voor elk aspect van het Maker Protocol en een aantal door het bestuur goedgekeurde kerneenheden om alle werkgebieden binnen de DAO efficiënt te organiseren. In de komende maanden zal de Maker Foundation, het bestuursorgaan, worden opgeheven.

Meer dan $8 miljard aan activa in slimme contracten met Maker protocol

Maker ging van een DAO gemaakt door een handvol ambitieuze individuen naar een stichting die verantwoordelijk was voor een uniek project. De stichting is ontworpen om tijdelijk te bestaan en te functioneren. Zijn rol was om te helpen bij het creëren van een zelfwerkende en zelfbestuurde DAO. Tegenwoordig is dat wat Maker is. De cirkel is rond. Het aantal Dai in omloop overschrijdt 5 miljard. Activa van meer dan $ 8 miljard zijn opgesloten in slimme contracten van Maker Protocol.

Rune Christensen, CEO van Maker Foundation, schrijft:

“Vanaf de begindagen van Maker hebben alle betrokkenen onvermoeibaar gewerkt aan het bedenken van een raamwerk voor wetenschappelijk bestuur en het creëren van een infrastructuur voor een nieuwe generatie open financiële diensten die door iedereen, overal en altijd kan worden gebruikt. We hoopten allemaal op succes, maar wisten dat het nooit gegarandeerd zou zijn. We realiseerden ons dat alleen een zeer onafhankelijke, gepassioneerde en toegewijde Maker community uiteindelijk succes kan hebben. En het heeft het nu.”

Bestuursverantwoordelijkheden omarmen

De wereldwijde gemeenschap van Maker nam bestuursverantwoordelijkheden zeer serieus bij elke volgende filosofische en technologische mijlpaal die in de loop der jaren werd bereikt. Mensen over de hele wereld kwamen bijeen om te praten over de levensvatbaarheid van elk concept, UX en module en de mogelijke gevolgen. Volledige decentralisatie was altijd het ultieme doel. Keer op keer steunde de Maker gemeenschap de inspanningen van de Maker Foundation om langzaam en methodisch te werken in plaats van zich te haasten om de code eruit te krijgen. Die praktijk ligt aan de basis van de uitstekende reputatie van het bedrijf voor zorgvuldige en nauwgezette vooruitgang, bereikt na grondige tests en audits.

Gemeenschap om alle toekomstige ontwikkelingen te bepalen

In de toekomst zullen de werking en ontwikkeling van het Maker Protocol en de DAO uitsluitend worden bepaald door leden van de gemeenschap, die allemaal niets liever willen dan de voordelen van digitale valuta wereldwijd te verspreiden.

The post MakerDAO is volledig gedecentraliseerd geworden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*