Crypto-Prijzen.nl

Maker (MKR) volgt de markttrend met licht herstel

Maker (MKR) volgt de markttrend met licht herstel

Maker heeft de afgelopen 24 uur een aanzienlijke winst weten te behalen. Het token bevindt zich in een bearish momentum na de aanhoudende recessie op de markt. MKR is met 22% gedaald sinds het begin van het jaar, en het is 70% onder het hoogste punt ooit.

Maker (MKR/USD) handelde op het moment van schrijven op $ 1.864, na een winst van 9,5% in 24 uur. De winst viel samen met herstel in de bredere cryptocurrency markt.

Maker keert de bearish trend om

Maker (MKR) is het grootste deel van deze week in een bearish trend geweest. Een aanzienlijke recessie begon op 17 februari. Op deze datum handelde MKR rond de $ 21, maar heeft sindsdien een duik genomen, na een toegenomen uitverkoop in de markt.

Momenteel lijkt de neerwaartse trend van MKR uitgeput te zijn, en met de opleving van de markt is MKR gevrijwaard van verdere dalingen. De druk op kopers is nog steeds hoog en handelaren haasten zich om winst te boeken vanwege de groeiende volatiliteit. Als de kopersdruk aanhoudt en de markt een bullish vlag vertoont, gaat MKR richting de volgende weerstand op $ 2.000.

Als u voorbij $ 2.000 komt, komt MKR op een wekelijks hoogtepunt, wat ertoe kan leiden dat sommige verkopers het token gaan weggooien. Als er echter kooporders op dit niveau zijn geplaatst, kan MKR een doorbraak maken richting $ 2.200. Als marktondersteuning faalt en de verkoopdruk toeneemt, kan deze op deze niveaus worden afgewezen.

De bredere markt is nog steeds bearish

De markt begon zich dinsdagmiddag te herstellen nadat maandag massale uitverkoop was geweest. Het algemene sentiment is nog steeds bearish en MKR zou bergafwaarts kunnen gaan. In dit geval zullen de niveaus van $ 1.600 worden getest, waardoor de munt wordt teruggebracht naar de niveaus die begin vorig jaar werden geregistreerd.

Het testen van $ 1.600 zal een belangrijke verdedigingslinie zijn voor MKR, en om te voorkomen dat het token lager gaat, moeten kopers de prijzen boven deze niveaus houden. Als het verder daalt, kan MKR bergafwaarts gaan naar $ 1.400. Momenteel zorgen de externe factoren voor een bearish markt; daarom zou MKR op korte termijn lagere dieptepunten kunnen blijven registreren.

Het bericht Maker (MKR) volgt de markttrend met licht herstel verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*