Crypto-Prijzen.nl

LunaFi introduceert unieke gamification met IDO

LunaFi introduceert unieke gamification met IDO

LunaFi, een gedecentraliseerd platform voor sportweddenschappen gecreëerd door professionele gokkers, introduceert een innovatief gamification mechanisme via een nieuw Initial DEX aanbod, zo leerde Invezz uit een persbericht.

Het crypto-native spel, LunaFi Crash genaamd, stelt spelers in staat om weddenschappen te plaatsen in Ether (ETH/USD) en in ruil daarvoor LFI, LunaFi’s native token, te ontvangen.

Het uitgangspunt

Het spel is gebaseerd op rondes. Er is een raket die omhoog gaat totdat hij neerstort, wat willekeurig gebeurt. Je kunt ether inzetten en besluiten om op een bepaald moment na de raketlancering uit te betalen. U krijgt een rendement op uw inzet in LFI bij TGE als uw voorspelling juist is. Als de raket crasht voordat je geld hebt uitbetaald, kun je nog een poging doen.

Aantoonbaar eerlijk

Slimme contracten garanderen dat het spel aantoonbaar eerlijk is. De doelverhoging is een half miljoen in de eerste fase, waar je alleen Ether stort. Deze fase begint op 1 april en duurt een week. Er zal ook een klassieke privéverkoop zijn op Starter.xyz op Polygon (MATIC/USD) en Lithium.finance (BSC).

Gamified bonding proces

Deelnemers kunnen op 15 april al het geld van de IDO claimen, waarbij LFI staking op diezelfde datum begint. Na de eerste distributie en na het inzetten van liquiditeit voor Quickswap, wordt de tweede fase van het spel gelanceerd.

Hierdoor kunnen spelers met ETH-LFI LP tokens spelen en LFI met korting krijgen, die ze binnen vijf dagen kunnen claimen. In wezen is dit een gamified bonding-proces.

George Porchester, CEO van LunaFi merkte op:

We dachten dat het leuk zou zijn om onze eigen gamified IDO te hebben. Geen betere manier om ons platform vanaf het begin te presenteren. De LunaFi Crash game is de eerste Proof of Concept van hoe we gokken met crypto kunnen revolutioneren, maar er zullen er meer zijn.

Iedereen kan lid worden van het platform en gokliquiditeit bieden, waardoor commissies en het huisvoordeel worden verdiend. Om de uitkomst van elk evenement te identificeren, worden weddenschappen geprogrammeerd met open slimme contracten en gedecentraliseerde orakels.

Dit zorgt voor volledige transparantie met betrekking tot de uitbetaling van de weddenschap. Liquiditeitsverschaffers verdienen commissies in Bitcoin (BTC/USD), Ether en USDC.

Het bericht LunaFi introduceert unieke gamification met IDO verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*