Crypto-Prijzen.nl

LunaFi introduceert gokprotocol met universele liquiditeit

LunaFi introduceert gokprotocol met universele liquiditeit

De gokruimte heeft veel potentieel in termen van het toepassen van crypto omdat het de overvloed aan problemen met fiat-geldstortingen en gebrek aan transparantie kan oplossen.

Zoals het is, heeft het huis altijd het voordeel. Het is een gecentraliseerde entiteit die op eigen terrein opereert en weinig verantwoording aflegt.

Iedereen kan “het huis worden” met LunaFi

LunaFi, een gedecentraliseerd gokprotocol dat samenwerkt met Polygon (MATIC/USD), wil daar verandering in brengen. Iedereen kan via dit protocol liquiditeit verschaffen en een deel van het geld uit de gokactiviteit halen.

Inzetten zijn geprogrammeerd met gedecentraliseerde orakels en open slimme contracten om de uitkomst van elk evenement te rapporteren. Elke inzet heeft maximale transparantie met betrekking tot uitbetalingen.

Gokkers en liquiditeitsverschaffers kunnen stortingen doen in Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), USD Coin en LFI, het LunaFi token. De weddenschap is het enige element dat risico’s met zich meebrengt.

Uniek beloningen en mijnsysteem

Het huisvoordeel wordt aanvankelijk verwijderd met waarde in LFI, wat gokkers beloont en de liquiditeit verbetert. 1,5% van de weddenschapsomzet wordt verzameld door het treasury-contract en automatisch omgezet op de DEX in LFI. Vervolgens wordt een deel van de LFI verbrand.

Spelers verdienen LFI in ruil voor ether

In LunaFi’s eerlijke en gamified lancering van een liquiditeitsgeneratie-evenement/IDO kunnen spelers LFI verdienen in ruil voor ether. Genaamd “LunaFi Crash”, toont de crypto-native game het gokplatform. Je gokt op wanneer een stijgende raket zal crashen, wat gebeurt door middel van aantoonbaar willekeurige slimme contracten.

De oprichters

Het project werd gelanceerd door George Porchester, voorheen bekend als Lord Porchester. Hij is een voormalige professionele gokker en serie-ondernemer die een hooggekwalificeerd team heeft samengesteld om LunaFi te ontwikkelen, gebruikmakend van zijn meerdere contacten en uitgebreide kennis in de branche. Hij beschreef het doel van het project:

Met LunaFi willen we onze ervaring met traditionele gokplatforms naar de cryptowereld brengen en tegelijkertijd de stimuleringsproblemen waarmee u te maken krijgt bij een gecentraliseerd huis wegnemen. Het belangrijkste is dat spelers nu de kans krijgen om een deel van het ecosysteem te bezitten waar ze bij betrokken zijn, net zoals de geest van DeFi. Daarom stellen we iedereen in staat om het huis te worden en een passieve manier van inkomen te verdienen.

Het bericht LunaFi introduceert gokprotocol met universele liquiditeit verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*