Crypto-Prijzen.nl

LUNA stijgt met 20% en nadert $100: beste plekken om LUNA te kopen

LUNA stijgt met 20% en nadert $100: beste plekken om LUNA te kopen

Terra (LUNA) is sinds 20 februari zeer sterk gestegen. Veel analisten denken dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het zijn hoogste punt ooit van 103,33 dollar doorbreekt. Het handelt op het moment van schrijven voor ongeveer $98.

LUNA werd twee dagen geleden genoteerd op Wirex, wat bijdroeg aan de stijging. Dit artikel bevat alles wat je moet weten over LUNA, inclusief of het de moeite waard is om te kopen en de beste plaatsen om LUNA nu te kopen.

Beste plekken om LUNA nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is LUNA?

Terra is een blockchain-protocol dat fiat-gekoppelde stablecoins gebruikt om prijsstabiele wereldwijde betalingssystemen aan te drijven. Het combineert de prijsstabiliteit en brede acceptatie van fiat-valuta’s met de censuurweerstand van Bitcoin en biedt snelle en betaalbare afwikkelingen.

Terra is hoogstwaarschijnlijk in opkomst vanwege de waargenomen stabiliteit die het biedt in onze moeilijke tijd. Het houdt zijn een-op-een-koppeling via een algoritme dat het aanbod van stabiele munten automatisch aanpast op basis van de vraag.

Hoe werkt dit? LUNA-houders worden gestimuleerd om, indien nodig, LUNA en stablecoins tegen winstgevende wisselkoersen te ruilen om het aanbod van stablecoin uit te breiden of te verkleinen om aan de vraag te voldoen.

Moet ik nu LUNA kopen?

Niets kan je eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

LUNA prijsvoorspelling

GOV Capital voorspelt dat LUNA over een jaar $163,44 waard zal zijn en $853,63 over 5 jaar.

LUNA op social media

The post LUNA stijgt met 20% en nadert $100: beste plekken om LUNA te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*