Crypto-Prijzen.nl

LUNA prijsvoorspelling: kan de token herstellen na crash?

LUNA prijsvoorspelling: kan de token herstellen na crash?

Terra LUNA/USD is een gedecentraliseerde financiële blockchain, die tot doel heeft een krachtig wereldwijd betalingsnetwerk op te bouwen.

Het is speciaal ontwikkeld om het traditionele banksysteem te verstoren door de massale acceptatie van stablecoin cryptocurrencies, naast de gedecentraliseerde financiële (DeFi) infrastructuur.

Een van de belangrijkste stable coins die veel aandacht heeft gekregen in zijn bredere ecosysteem, is TerraUSD (UST).

LUNA is ingestort in waarde

Binnen het Terra-ecosysteem gaat het van kwaad naar erger, omdat de LUNA prijs is ingestort.

In het bijzonder op 11 mei 2022, in de afgelopen 24 uur daalde de waarde met 90%, terwijl het handelsvolume met 40% omlaag ging.

Op 11 mei hebben we besproken waar je LUNA kon kopen na de dip, zodat beleggers ervan kunnen profiteren.

De algoritmische stablecoin, TerraUSD (UST), door velen gezien als het vlaggenschipproduct van het hele ecosysteem, is de afgelopen 24 uur ook met 57% gedaald, met een waarde van $ 0,44 op 11 mei 2022.

De stablecoin is oorspronkelijk gemaakt om de waarde gekoppeld aan die van de USD te behouden, wat betekent dat deze optimaal $ 1 zou moeten zijn.

De oprichter van Terra (LUNA), Do Know, deed echter op 10 mei 2022 een aankondiging op Twitter over een herstelplan voor UST, dat tevens de waarde van de LUNA-token terug zou moeten brengen.

Dit alles is terug te koppelen aan Bitcoin BTC/USD, aangezien TerraUSD (UST) de token gebruikt als reserve om zijn dollarpeg te verdedigen.

Het resultaat hiervan is het feit dat Binance aankondigde dat ze het opnemen van UST en LUNA zes uur lang hadden stopgezet.

Dit was te wijten aan een “hoog aantal lopende opnametransacties”, eraan toevoegend dat “dit wordt veroorzaakt door traagheid en congestie van het netwerk.”

Moet je Terra (LUNA) kopen?

Op 11 mei 2022 had Terra (LUNA) een waarde van $ 2,09.

Om te laten zien wat dit waardepunt aangeeft voor de toekomstige waarde van de LUNA cryptocurrency, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden bekijken, evenals de prestaties die de token de afgelopen maand liet zien.

Het hoogste punt ooit was op 5 april 2022, toen deze $ 119,18 in waarde bereikte. Hieraan kunnen we zien dat de token op zijn ATH $ 117,09 hoger in waarde was, of met 5,602%.

Terra (LUNA) had zijn hoogste punt op 5 april met $ 119,1. Het laagste waardepunt was op 18 april, toen deze daalde tot $ 76,23. Dit betekende een waardedaling van $ 42,87 of 36%.

Als we dit allemaal bekijken en in perspectief plaatsen vanaf 18 april (het vorige laagste punt) tot 11 mei, dan daalde de token in totaal $ 74,14 of 97%.

Dit betekent dat de waarde van de token volledig is ingestort. Als de token er echter in slaagt om eind mei 2022 boven de prijsgrens van $ 10 te stijgen, kan het tegen het einde van 2022 weer in waarde stijgen tot $ 50.

Dit kan het de volgende munt maken om te kopen voor investeerders die kijken naar het langetermijnpotentieel van een project. Maar om dit te laten gebeuren, moet er wel veel goed gaan.

Het bericht LUNA prijsvoorspelling: kan de token herstellen na crash? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*