Crypto-Prijzen.nl

LTD.INC, Wrangler en Leon Bridges lanceren een NFT collectie

LTD.INC, Wrangler en Leon Bridges lanceren een NFT collectie

NFT marktplaats LTD.INC heeft zijn eerste modecampagne “Mr. Wrangler” in samenwerking met denimmerk Wrangler en Grammy-bekroonde artiest Leon Bridges, vernam Invezz uit een persbericht.

Bridges zocht een zeldzaam pak, de kern van de collectie

Wrangler lanceert 75 alleen-digitale NFT’s, gemaakt rond een zeldzaam spijkerpak dat exclusief voor Bridges is gemaakt. Een unieke fysieke replica en digitale NFT van het pak zullen in een tweede drop te zien zijn. Het zal worden tentoongesteld tijdens een privé evenement in de New York Fashion Week in september.

Daryl Kelly, CEO van LTD.INC merkte op:

We zijn vereerd om samen te werken met Wrangler en Leon Bridges om de “Mr. Wrangler” NFT collectie voor het 75-jarig jubileum van het merk. De collectie vertegenwoordigt een eerste in zijn soort NFT klasse die de fysieke, digitale en virtuele werelden doorkruist. Het afgelopen jaar hebben we partnerschappen gesmeed met gerenommeerde artiesten, merken en makers om hen te helpen de ruimte te betreden en doordachte NFT collecties te maken die de kloof tussen de fysieke en virtuele economie overbruggen, waardoor ze in nieuwe en spannende manieren.

Toegang tot VIP pas, digitale community, digitale metaverse wearable

Naast het bezit van de kunst, geeft elke NFT uit de collectie toegang tot virtuele draagbare, digitale gemeenschappen en een VIP pas voor een privéshow op uitnodiging van Leon Bridges tijdens de New York Fashion Week in september van dit jaar.

Sean Gormley, Global Creative Concept Director bij Wrangler zei:

Deze reis begon toen Leon Bridges een op maat gemaakt, historisch spijkerpak van Wrangler zocht. Op het snijvlak waar het fysieke het digitale ontmoet en waar vakmanschap en technologie elkaar ontmoeten, vinden spannende innovaties plaats. Wrangler begeeft zich in een digitale renaissance met een authentieke uitdrukking over verleden en toekomst.

Leon Bridges voegde toe:

Mode, technologie en muziek beïnvloeden ons allemaal, en ik hou van de manier waarop Wrangler ze alle drie met elkaar verbindt tijdens deze wilde rit. Via Wrangler kanaliseer ik mijn Texaanse roots en de essentie van wie ik ben, dus ik ben vereerd om het merk te helpen zijn geschiedenis te vieren en tegelijkertijd de toekomst te schrijven.

“Mr. Wrangler” is volledig CO2 negatief. Dit wordt gegarandeerd door een samenwerking met Offsetra, dat ondernemingen ondersteunt bij het realiseren van netto nul-ambities.

Het bericht LTD.INC, Wrangler en Leon Bridges lanceren een NFT collectie verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*