Crypto-Prijzen.nl

LTC prijsvoorspelling: hoe zal de Mimblewimble integratie de waarde beïnvloeden?

LTC prijsvoorspelling: hoe zal de Mimblewimble integratie de waarde beïnvloeden?

Litecoin LTC/USD is een cryptocurrency oorspronkelijk opgericht in 2011. Het is een van de eerste altcoins die er zijn en is een peer-to-peer cryptocurrency en open-source project.

Het belangrijkste doel en concept achter de ontwikkeling van Litecoin was om een sneller alternatief te zijn voor Bitcoin BTC/USD voor betalingsdoeleinden.

De Mimblewimble integratie als katalysator voor groei

We hebben eerder besproken waar beleggers Litecoin kunnen kopen na de lancering van de LitecoinFAM podcast.

Op 31 januari zagen we via een officieel Twitter bericht van de Litecoin Foundation een aankondiging dat Litecoin’s Mimblewimble Extension Block upgrade zou worden opgenomen als onderdeel van de Litecoin Core 0.21.2 releasekandidaat.

Deze integratie is mogelijk gemaakt door Mimblewimble Extension Block (MWEB), waarmee gebruikers in wezen vertrouwelijke transacties kunnen doen. Deze release bevat ook de beveiligings- en privacyverhogende Taproot upgrade.

Het is echter belangrijk op te merken dat deze integratie nog een aantal wegen te gaan heeft voordat deze operationeel wordt.

Door de opt-in-functie verwachten ontwikkelaars dat Litecoin een fungibel token kan worden dat betalingen kan vergemakkelijken die gebruikers privé willen houden.

De MWEB upgrade werd voor het eerst geconceptualiseerd door middel van een groot aantal Litecoin verbeteringsvoorstellen die oorspronkelijk in oktober 2019 werden gepost en waarvan het eerste testnet in oktober 2020 werd uitgebracht.

Moet u Litecoin (LTC) kopen?

Op 2 februari 2022 had Litecoin (LTC) een waarde van $ 114,34.

De hoogste waarde aller tijden van Litecoin (LTC) was op 10 mei 2021, toen de token een waarde van $ 410,26 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 295,92 hoger in waarde was of met 258%.

Als we kijken naar de prestaties van vorige maand, Litecoin (LTC), had het op 17 januari de hoogste waarde op $ 152,95, terwijl de laagste waarde op 24 januari was op $ 99,86.

Dit betekende een waardedaling met $ 53,09 of met $ 34.

Van 24 januari tot 2 februari was het token echter in waarde gestegen van $ 14,48 of met 14%.

Met dit in gedachten is LTC met $ 114,34 de moeite waard om te kopen, aangezien het eind maart 2022 $ 125 kan bereiken.

La notizia LTC prijsvoorspelling: hoe zal de Mimblewimble integratie de waarde beïnvloeden? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*