Crypto-Prijzen.nl

LongHash kondigt samenwerking aan met Terraform Labs

LongHash kondigt samenwerking aan met Terraform Labs

LongHash Ventures en Terraform Labs hebben een samenwerking aangekondigd om het LongHashX Accelerator Terra-cohort te lanceren, dat de LongHashX Accelerator zal openstellen voor oprichters en startups die bouwen in het Terra (LUNA/USD) ecosysteem, zo vernam Invezz uit een persbericht. De Accelerator is vier jaar geleden opgericht.

De op een na grootste blockchain van TVL

Met een TVL (totale waarde vergrendeld) van $ 37,5 miljard, is Terra volgens die norm de op één na grootste blockchain geworden. Een jaar geleden was het minder dan $ 1 miljard. Terraform Labs is deze samenwerking aangegaan vanwege de sterke staat van dienst van LongHash Ventures op het gebied van versnellen en investeren in toonaangevende Web3 protocollen.

LongHash Ventures zal tot $ 500.000 aan financiering verstrekken aan elk project dat is geselecteerd om deel te nemen aan het programma. Het belangrijkste doel van de samenwerking is om te versnellen en te investeren in de volgende generatie toonaangevende Web3 protocollen die voortbouwen op de Terra blockchain.

Emma Cui, medeoprichter van LongHash Ventures, merkte op:

Aangezien we ons LongHashX Accelerator programma in 2022 aanzienlijk opschalen, zijn we verheugd om samen te werken met Terra om ons volgende cohort te leiden. We zijn erg onder de indruk van de protocollen en de ontwikkeling van het Terra ecosysteem, en we zijn erg enthousiast om ons Accelerator partnerschapsmodel uit te breiden met een van ’s werelds toonaangevende Web3 ecosystemen. De samenwerking geeft ons de kans om te versnellen en te investeren in de volgende generatie projecten die voortbouwen op Terra.

10 projecten om lid te worden van het LongHashX Terra cohort

Tien projecten zullen zich bij het cohort voegen voor het 12-weekse programma, dat in juni van dit jaar begint. Projecten zullen ondersteuning en begeleiding krijgen op het gebied van tokenomics, productstrategie en -ontwerp, technisch mentorschap, bestuur, fondsenwerving en gemeenschapsvorming.

De Accelerator zal ook wekelijkse workshops organiseren met marktleiders en wekelijkse één-op-één sessies voor probleemoplossing met venture builders.

Do Kwon, mede-oprichter en CEO van Terraform Labs (TFL), zei:

De LongHashX Accelerator heeft een uitstekende staat van dienst als een van de meest succesvolle programma’s voor het versnellen van Web3-startups. Het nieuwe Terra cohort ontgrendelt een gestroomlijnd pad voor bouwers om gedurfde ideeën na te streven vol met eersteklas middelen, workshops en begeleiding – waardoor een innovatiegolf in het Terra ecosysteem verder wordt versneld.

Het bericht LongHash kondigt samenwerking aan met Terraform Labs verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*