Crypto-Prijzen.nl

Livepeer prijsvoorspelling na piek naar een nieuw record ooit

Livepeer prijsvoorspelling na piek naar een nieuw record ooit

Op woensdag trok de prijs van de Livepeer token (LPT/USD) meer dan 13% terug, waardoor de winst van dinsdag werd ingeperkt. Livepeer is een gedecentraliseerd netwerkprotocol voor videostreaming dat is gebouwd op blockchain technologie. Het platform is in 2017 gelanceerd met als doel een autonome marktplaats voor video omroepen aan te bieden.

In oktober verwierf het MistServer, een volledig uitgeruste next-generation toolkit voor streaming media voor over-the-top content, ontworpen voor ontwikkelaars en integrators. Het platform biedt een opwindend alternatief voor de snelgroeiende markt voor videostreaming.

Moet u wedden op de piek van Livepeer?

Hoewel de Livepeer prijs zich woensdag terugtrok, wordt deze nog steeds aanzienlijk hoger verhandeld na een stijging tot meer dan $ 100 op dinsdag. De rally gaat terug tot oktober, toen het de overname van MistServer aankondigde.

De piek van dinsdag zou ook kunnen zijn veroorzaakt door de aankondiging dat het deze vrijdag aanwezig zou zijn op de Web3 Jam Hackathon van ETHGlobal.

Bron: TradingView

Technisch gezien lijkt Livepeer recentelijk een piek te hebben bereikt om een opwaartse uitbraak van een stijgende kanaalformatie te voltooien. Als gevolg hiervan is de native tokenprijs van het videostreamingprotocol gestegen naar de overboughtvoorwaarden van de 14-daagse RSI.

De terugval van woensdag creëert echter een opening voor investeerders om in te duiken voordat de rally zijn koers hervat. Daarom zouden beleggers winst kunnen behalen op ongeveer $ 74,46, of hoger op $ 100,82, terwijl $ 46,45 en $ 22,97 cruciale ondersteuningsniveaus zijn.

De rebound kopen?

Samenvattend, hoewel de Livepeer prijs onlangs een piek bereikte om een nieuwe recordhoogte te bereiken, lijkt de LPT/USD zich terug te hebben getrokken nadat enkele winstnemers binnenvielen, waardoor een nieuwe toegangsmogelijkheid werd gecreëerd.

The post Livepeer prijsvoorspelling na piek naar een nieuw record ooit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*