Crypto-Prijzen.nl

Livepeer (LPT) prijsvoorspelling na de huidige correctie

Livepeer (LPT) prijsvoorspelling na de huidige correctie

Livepeer LPT/USD is verzwakt van zijn recordhoogtes van meer dan $ 100, geregistreerd op 9 november, tot $ 60,8, terwijl de huidige prijs $ 68 bedraagt. Technisch gezien blijft LPT in een correctiefase en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Gedecentraliseerd videostreamingnetwerk

Livepeer is een gedecentraliseerd videostreamingnetwerk gebouwd op de Ethereum blockchain en biedt de infrastructuur voor videostreamingtoepassingen tegen een zeer efficiënte prijs en oneindige schaal.

Livepeer netwerk is zeer schaalbaar en kan dienen als de live-medialaag, die een economisch efficiënt alternatief biedt voor gecentraliseerde uitzendoplossingen voor elke bestaande omroep.

De daadwerkelijke distributie van live video vanaf de bron naar een groot aantal consumenten en de economische prikkels voor het aanmoedigen van deelname aan het netwerk zijn twee belangrijke gebieden die het Livepeer protocol moet aanpakken.

Het Livepeer protocol is ontworpen om elk knooppunt in staat te stellen een livevideo naar het netwerk te sturen en deelnemers in staat te stellen hun verwerkingskracht bij te dragen in dienst van het transcoderen en distribueren van de video.

Het is belangrijk om te zeggen dat alle deelnemers die met hun verwerkingskracht bijdragen aan de distributie van video dienovereenkomstig worden gecompenseerd. LPT is het protocol token van het Livepeer netwerk, maar het is niet het medium van een exchange token.

LPT speelt een cruciale rol in het Livepeer ecosysteem, het dient als een bindingsmechanisme en routes werken door het netwerk in verhouding tot het aantal uitgezette en gedelegeerde tokens. Het team van Livepeer voegde toe:

Omroepen gebruiken ETH om video op het netwerk uit te zenden, terwijl knooppunten die bijdragen aan verwerking en bandbreedte ETH verdienen in de vorm van vergoedingen van omroepen. LPT is een uitzettoken dat deelnemers die werk op het netwerk willen uitvoeren, inzetten om te coördineren hoe het werk op het netwerk wordt verdeeld en om de zekerheid te bieden dat het werk eerlijk en correct wordt gedaan.

Livepeer (LPT) is sinds begin november 2021 geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft. Het dagelijkse volume LPT blijft hoog, maar technisch gezien blijft het in een correctiefase.

$50 staat voor sterke ondersteuning

Livepeer (LPT) was deze handelsweek een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency bereikte deze dinsdag recordhoogten van meer dan $ 100.

Bron: tradingview.com

LPT heeft zijn correctie van de recordhoogte van deze woensdag verlengd, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 80 springt, zou dat een signaal zijn om LPT te kopen. Het volgende prijsdoel zou rond de $ 90 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 50 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Livepeer (LPT) is geëxplodeerd sinds november 2021 en bereikte deze dinsdag recordhoogten van meer dan $ 100. Sindsdien is de prijs verzwakt en het risico van verdere daling blijft bestaan. Aan de andere kant, als de prijs weer boven de $80 weerstand springt, zou het een signaal zijn om LPT te kopen, en het volgende koersdoel zou rond de $ 90 of zelfs hoger kunnen liggen.

The post Livepeer (LPT) prijsvoorspelling na de huidige correctie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*