Crypto-Prijzen.nl

Litecoin prijsvoorspelling: LTC bereidt een sprong van 25% voor

Litecoin prijsvoorspelling: LTC bereidt een sprong van 25% voor

De prijs van Litecoin (LTC/USD) maakte deze week een grote bullish doorbraak toen de prijzen van cryptovaluta weer opknapten. Het is de afgelopen drie opeenvolgende dagen gestegen en handelt momenteel op het hoogste punt sinds mei van dit jaar. LTC is met ongeveer 133% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in juli.

LTC kaatst terug

Litecoin is een peer-to-peer cryptocurrency die op een vergelijkbare manier werkt als Bitcoin. Als een product van de tweede generatie worden nieuwe LTC’s gemaakt met behulp van mijnbouw. Na het minen kunnen mensen ze in hun portemonnee bewaren, uitgeven en zelfs naar hun vrienden sturen.

Het netwerk van Litecoin is relatief minder overbelast dan dat van Bitcoin. Daarom geven veel mensen die de voorkeur geven aan privacy bij transacties er de voorkeur aan boven Bitcoin. Bovendien is het netwerk relatief sneller en heeft het lagere tarieven.

De belangrijkste reden waarom de LTC-prijs stijgt, is vanwege de algemene prijsactie van Bitcoin. Deze week is Bitcoin sterk gestegen en zweeft het momenteel in de buurt van zijn hoogste punt ooit. Ethereum heeft al een recordhoogte bereikt.

Historisch gezien heeft Litecoin een nauwe correlatie met Bitcoin. Dit komt mede door de spreiding van de prijzen van de twee. Terwijl Bitcoin momenteel bijvoorbeeld wordt verhandeld voor meer dan $ 66.000, handelt Litecoin voor $ 242. Daarom kopen veel detailhandelaren liever Litecoin in plaats van de duurdere Bitcoin.

Ondertussen blijkt uit on-chain gegevens dat de activiteit in het netwerk van Litecoin een hoge vlucht neemt. De hash-snelheid van de munt is bijvoorbeeld gestegen naar 320 TH/s, het hoogste sinds augustus van dit jaar. Mijnbouwproblemen en LTC wallets zijn ook gestegen.

Litecoin prijsvoorspelling

Litecoin price

De 1-dag grafiek laat zien dat de LTC prijs het de afgelopen maanden relatief goed heeft gedaan. En vandaag slaagde de munt erin om boven het belangrijkste weerstandsniveau van $ 237 te komen. Dit was een belangrijk niveau aangezien het het hoogste niveau was sinds 13 september.

De Litecoin prijs is erin geslaagd om boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen te stijgen. Dit is een bullish teken. Ook is de prijs tussen de 38,2% en 50% Fibonacci retracementniveaus bewogen. Oscillatoren zoals de Stochastic en de Relatieve Sterkte Index (RSI) zijn ook gestegen. Daarom zal de bullish trend voorlopig doorgaan, aangezien bulls het belangrijkste weerstandsniveau op $ 300 richten. Deze prijs ligt ongeveer 25% boven het huidige niveau. Deze visie is in lijn met mijn vorige LTC prognose.

The post Litecoin prijsvoorspelling: LTC bereidt een sprong van 25% voor appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*