Crypto-Prijzen.nl

Liquiditeitsplatform 0x nodes vereenvoudigt protocol

Liquiditeitsplatform 0x nodes vereenvoudigt protocol

Liquiditeitsplatform 0x_nodes, dat een hoog APY-rendement kan genereren over elke blockchain met verwaarloosbare gas fees, heeft een eenvoudigere en verbeterde versie van zijn platform gelanceerd ten behoeve van zijn talloze gebruikers, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Eenvoudig toegangspunt tot liquiditeitsmining

Het 0x_nodes protocol levert dezelfde APY’s op hoog niveau, maar met veel eenvoudigere protocollen en verbeterde beveiliging. Het is gemaakt als een eenvoudig toegangspunt tot liquiditeitsmining voor crypto-gebruikers van alle achtergronden en ervaringsniveaus. Mining is de sleutel tot het verstrekken van liquiditeit aan de DeFi-omgeving, waardoor zelfs leken als crypto-investeerders een passief inkomen kunnen verdienen.

Gebruikers zetten activa in om beloningen te verdienen

Gebruikers van 0x_nodes zetten native assets in op blockchains die door het protocol worden ondersteund, om native asset-beloningen te verdienen. Ze kiezen uit verschillende beleggingsstrategieën. Zodra hun activa zijn ingezet, bespaart het systeem kosten door grote hoeveelheden geld over te hevelen naar de onderliggende beleggingsstrategieën.

Owl, de pseudonieme oprichter van 0x_nodes, zei:

0x_nodes is ideaal voor het creëren van een rentedragende portfolio waarbij de APY% wordt weergegeven in basisactiva (dat wil zeggen, zonder conversie naar USD), het tijdelijke “vergankelijke” verlies elimineert en het mogelijk maakt om extra rendement te genereren. We maken het gemakkelijk om het rendement te maximaliseren, zodat portfolio’s in evenwicht zijn als reactie op marktbewegingen, waardoor verliezen worden beperkt.

0x_nodes zal een intuïtief platform bieden om synthetische, opbrengst dragende activa te beheren met goed presterende APY en tegelijkertijd marktliquiditeit te garanderen. Het platform maakt het beheer van meerdere accounts in verschillende chains makkelijk, waardoor gebruikers afgeleide financiële instrumenten kunnen creëren. Het uiteindelijke doel is dat gebruikers de beschikbare opbrengst uit meerdere bronnen kunnen samenvoegen en tegelijkertijd de risico’s kunnen verkleinen en minimaliseren.

Een reeks modulaire smart contracts

De technologie van 0x_nodes draait op modulaire smart contracts die snelle ontwikkeling en naadloze implementatie van innovatieve functies mogelijk maken. Hierdoor kan 0x_nodes zich aanpassen aan de marktomstandigheden.

0x_nodes heeft meer dan tien DEX’s geïntegreerd en wordt ingezet over zes blockchains, die elk een cross-chain relayer hebben. Het platform moedigt gebruikers aan om te profiteren van de open source-ontwikkeling en community, technologie-upgrades en eenvoudige integratie.

0x_nodes werkt ook aan samenwerking door middel van multi-protocolintegratie en chainlanceringen, waardoor de beveiliging wordt verbeterd en liquiditeit eenvoudig wordt.

Het bericht Liquiditeitsplatform 0x nodes vereenvoudigt protocol verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*