Crypto-Prijzen.nl

LIQ Protocol integreert Chainlink Price Feeds

LIQ Protocol integreert Chainlink Price Feeds

LIQ Protocol, een belangrijk Solana gebaseerd (SOL/USD) on-chain liquidatieprotocol, is geüpgraded naar Chainlink Price Feeds om de precisie, veiligheid en betrouwbaarheid van het orakelmechanisme van hun liquidatie engine te verbeteren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Aangezien de afhankelijkheid van LIQ voor de liquidatie van het DeFi protocol zeer groot is, wordt verwacht dat de upgrade de robuustheid van veel van dergelijke protocollen in Solana zal verbeteren.

Gegarandeerde toegang tot hoogwaardige, actuele gegevens

Het liquidatiemechanisme van LIQ garandeert toegang tot prijsgegevens van hoge kwaliteit door integratie van het toonaangevende gedecentraliseerde Oracle netwerk. Deze gegevens zijn representatief voor de brede markt zonder in te boeten aan beveiliging en uptime.

Gebruikers hebben toegang tot een liquidatiemechanisme voor marge-/leningsprojecten op basis van Solana, dat altijd wordt gesynchroniseerd met de wereldwijde markten en op tijd werkt.

Elke positie wordt geverifieerd vóór goedkeuring

Elke positie die LIQ voor liquidatie op de markt brengt, wordt geverifieerd op onderpand voordat deze on-chain wordt goedgekeurd door te controleren met Chainlink Price Feeds. De eerste upgrade omvat alle prijsfeeds die momenteel op het Solana devnet staan. Aangepaste prijsfeeds zoals RAY/USD, FTX Token (FTT/USD) en LIQ/USD zullen volgen.

Matt, medeoprichter en CEO van LIQ Protocol, legt uit waarom Chainlink een logische keuze was:

We zijn verheugd om de industriestandaard prijsorakeloplossing in de vorm van Chainlink Price Feeds te integreren, waardoor we toegang hebben tot hoogwaardige, fraudebestendige prijsgegevens om onze liquidatie engine te helpen versterken. De reputatie van Chainlink en de kwaliteit van zijn producten sluiten perfect aan bij wat we willen toevoegen aan het Solana DeFi ecosysteem, waardoor het succesvol wordt door een sterke basis van veilige en betrouwbare infrastructuur te leggen.

Chainlink beveiligt protocollen met een waarde van tientallen miljarden

Chainlink handhaaft een hoge uptime en robuuste beveiliging, zelfs in het geval van flash-lening aanvallen, flash crashes en uitvaltijd van centrales. Het beveiligt belangrijke DeFi protocollen met tientallen miljarden dollars aan slimme contractwaarde. Het garandeert een hoge updatefrequentie, solide infrastructuur en transparante monitoring.

Het kan frequente prijsupdates uitvoeren tegen minimale kosten en maakt gebruik van gedecentraliseerde netwerken van professionele node-operators. Last but not least stelt Chainlink gebruikers in staat om de historische en realtime prestaties van prijsfeeds onafhankelijk te verifiëren door een stabiele set on-chain monitoringtools en reputatiekader te bieden.

The post LIQ Protocol integreert Chainlink Price Feeds appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*