Crypto-Prijzen.nl

Lionel Messi tekent een deal van $20 miljoen met Socios.com

Lionel Messi tekent een deal van $20 miljoen met Socios.com

Terwijl wereldwijde sportpersoonlijkheden massaal naar de cryptowereld trekken, heeft Lionel Messi, een voetballer van wereldklasse, een overeenkomst getekend ter waarde van meer dan $ 20 miljoen met het digitale fantokenbedrijf Socios.com. In het contract zal Messi het bedrijf promoten.

Het is niet de eerste keer dat Messi betrokken is bij cryptocurrencies sinds zijn verhuizing van Barcelona naar Paris St. Germain een cryptobetaling omvatte.

Volgens de overeenkomst die met Socios is getekend, zal Messi betrokken zijn bij een publiciteitspromotiecampagne voor Socios in de aanloop naar het WK 2022 in Qatar dat in november van start gaat.

Legendarische sportmannen en -vrouwen stappen over op crypto

Messi is de laatste van een groeiende lijst van legendarische sportmannen en -vrouwen die massaal naar de cryptowereld trekken. Onlangs betraden NBA ster LeBron James en NFL quarterback Tom Brady de cryptowereld.

In oktober 2021 gaf de legendarische NFL quarterback Tom Brady een fan 1 Bitcoin (BTC) voor het teruggeven van een historische voetbal (600e touchdown football door wide receiver Mike Evans) aan hem. Aan de andere kant werkte de familiestichting van LeBron James eind januari van dit jaar samen met Crypto.com om kinderen te helpen meer te weten te komen over cryptocurrency en blockchain technologie.

Wat is Socios.com?

Socios.com is een nieuwe app voor eSports- en sportfans waarmee de fans stemrecht kunnen krijgen door digitale fantokens te verwerven om de teams of clubs die ze volgen of liefhebben te beïnvloeden. De fans krijgen ook de kans om clubbeloningen te ontvangen en zelfs mee te doen aan een aantal once-in-a-lifetime ervaringen.

Enkele van de digitale fantokens die beschikbaar zijn op Socios.com zijn de digitale fantokens van Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Juventus, AS Roma, Galatasaray, Atletico Madrid en Independiente.

Fans kunnen deze tokens kopen en ook verkopen via de Socios.com app.

Het bericht Lionel Messi tekent een deal van $20 miljoen met Socios.com verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*