Crypto-Prijzen.nl

LINK prijsvoorspelling nadat CVI Chainlink Keepers integreerde

LINK prijsvoorspelling nadat CVI Chainlink Keepers integreerde

Chainlink LINK/USD is een cryptocurrency die een wereldwijd netwerk van computers stimuleert om betrouwbare, real-world gegevens te leveren aan slimme contracten die bovenop blockchains draaien.

Het Chainlink Keeper Network gebruikt automatiseringsbots om slimme contractuitvoering te activeren.

De integratie van Chainlink Keeper als katalysator voor groei

Chainlink is onlangs geïntegreerd in veel projecten, zoals de Colombiaanse peso stablecoin DLY.

Op 7 oktober kondigde de Crypto Volatility Index (CVI), een protocol dat de impliciete volatiliteit van Bitcoin en Ethereum aanpakt, de integratie aan van Chainlink Keeper om het onderhoud van onderhoudstokens die zijn gekoppeld aan de volatiliteitsindices te automatiseren.

CVI integreerde Chainlink Keepers om token rebase te activeren.

Chainlink Keepers houdt continu de tijd in de gaten.

Het doel is om de CVI slimme contracten op te roepen wanneer een specifieke tijd is bereikt, in dit geval middernacht UTC tijd.

Deze slimme CVI contracten verifiëren dat aan de tijdsvoorwaarden wordt voldaan en voeren als zodanig automatisch een token-release uit.

Dit betekent dat elke keer dat een rebase vereist is, een entiteit smart contracts on-chain moet aanroepen om de rebase-functie te activeren.

Chainlink Keepers voert off-chain berekeningen uit om te controleren op vooraf gedefinieerde voorwaarden, waarna het on-chain functies aanroept wanneer deze zich voordoen.

Moet u investeren in Chainlink (LINK)?

Op 7 oktober had Chainlink (LINK) een waarde van $ 27,21.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in september doornemen.

Dat gezegd hebbende, in termen van zijn hoogste waarde ooit, was LINK op 10 mei $ 52,70 waard. Op zijn hoogste punt ooit was LINK 93% meer waard, of $ 25,49 meer dan op 7 oktober.

Op 6 september zag LINK zijn hoogste waarde op $ 36,03. Dit geeft ons een perspectief dat de waarde van LINK op 7 oktober $ 8,82 lager was dan op het hoogste punt in september. Dit betekende een waardedaling van 24%.

Op 21 september had LINK het laagste punt van de maand met een waarde van $ 21,39. Van 6 tot 21 september is LINK in waarde gedaald met $ 14,64 of met 40%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Chainlink (LINK) in de afgelopen zeven dagen $ 1,56 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag Chainlink in de afgelopen zeven dagen ook $ 204,79 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 169,72 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het LINK token eind oktober in waarde zal stijgen tot $ 34,01.

The post LINK prijsvoorspelling nadat CVI Chainlink Keepers integreerde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*