Crypto-Prijzen.nl

Linear Finance upgradet orakelmechanisme naar Chainlink Price Feeds

Linear Finance upgradet orakelmechanisme naar Chainlink Price Feeds

Na de succesvolle upgrade van het orakelmechanisme van Linear Finance naar Chainlink (LINK/USD) Price Feeds, zullen gebruikers van het protocol genieten van verbeterde betrouwbaarheid en veiligheidsgaranties dat alle synthetische activa van LINA zullen worden ingewisseld, geruild, geslagen en geliquideerd volgens de laatste, meest nauwkeurige wereldmarktprijzen, vernam Invezz uit een persbericht. Gebruikers kunnen verschillende cryptocurrencies en marktindexen verhandelen en voelen zich veilig, wetende dat een zeer betrouwbare Oracle infrastructuur hun activa veilig houdt. De infrastructuur is betrouwbaar, zelfs in ongunstige netwerkomstandigheden.

Integratie omvat 17 verschillende Chainlink prijsfeeds

Na de upgrade kan het netwerk snel en veilig opschalen naar meer assets om aan de platformvraag te voldoen. Alle Chainlink Price Feeds draaien op Binance Smart Chain (BNB/USD), waardoor Linear Finance ze kan consumeren tegen lagere kosten en hogere frequenties zonder afhankelijk te zijn van andere ketens. De Oracle netwerken zijn bestand tegen flash crashes, API storingen en datamanipulatie aanvallen omdat de geleverde prijsfeeds een volledige marktdekking hebben. Dit wordt bereikt door gegevens uit verschillende premium geverifieerde API’s te halen zonder tussenkomst van gecentraliseerde storingspunten, die risico’s voor gebruikers opleveren.

Drey Ng, medeoprichter van Linear Finance, zei:

“We zagen de noodzaak om onze Oracle oplossing op te schalen om te voldoen aan de toegenomen vraag naar gegevensbeveiliging door de groeiende acceptatie van platforms. De Chainlink integratie wordt op een authentieke en betrouwbare manier geïmplementeerd, waardoor de Linear gemeenschap meer vertrouwen krijgt tijdens extreme marktvolatiliteit. Chainlink Price Feeds bieden onze gebruikers uiteindelijk robuustere garanties dat alle on-chain functies consequent volledig gesynchroniseerd zijn met de wereldwijde financiële markten.

Voordelen van Chainlink Price Feeds: hoogwaardige gegevens, gedecentraliseerd netwerk en meer

Chainlink Price Feeds brongegevens van Kaiko, BraveNewCoin en andere betrouwbare aggregators. Als gevolg hiervan worden hun prijsgegevens gewogen op basis van volume, verzameld uit honderden beurzen en ontdaan van wash-trading en uitschieters. De wereldmarktprijzen die door het data-aggregatiemodel worden gegenereerd, zijn ook beschermd tegen uitvaltijd van de beurs. De prijsfeeds zijn gedecentraliseerd op het niveau van het orakelnetwerk, het orakelknooppunt en de gegevensbron en beschermen op betrouwbare wijze tegen manipulatie door het orakelnetwerk of de gegevensprovider.

Schaaleconomie

Last but not least profiteren Chainlink Price Feeds van een toenemende acceptatie, waardoor meerdere projecten tegelijkertijd gedeelde Oracle netwerken kunnen financieren en gebruiken. Door veelgebruikte datasets te verzamelen, verkrijgen DeFi projecten solide Oracle beveiliging en hoogwaardige datakwaliteit tegen een lage prijs.

The post Linear Finance upgradet orakelmechanisme naar Chainlink Price Feeds appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*