Crypto-Prijzen.nl

Ledger werkt samen met Nuvei voor het kopen van crypto

Ledger werkt samen met Nuvei voor het kopen van crypto

Nuvei Corporation (NASDAQ: NVEI) (TSX: NVEI) heeft vandaag haar samenwerking aangekondigd met Ledger, de toonaangevende leverancier van hardware wallets voor cryptocurrency. De samenwerking maakt directe opritten mogelijk voor miljoenen gebruikers van grootboekportefeuilles.

Ledger gebruikers kunnen meer dan 125 cryptocurrencies kopen die worden ondersteund door de Ledger portemonnee met behulp van fiat financieringsmethoden via de Simplex Nuvei oplossing.

Ledger gebruikers hebben alleen toegang nodig tot Ledger Live, de bijbehorende desktop- en mobiele app voor Ledger hardware portemonneeproducten, en ze kunnen cryptocurrencies rechtstreeks kopen met onder meer MasterCard, Visa, SEPA en SWIFT.

Na de samenwerking zei de voorzitter en CEO van Nuvei Philip Fayer:

“We zijn verheugd om samen te werken met Ledger om steeds meer gebruikers gemakkelijk crypto te laten verwerven met maximale beveiliging. Nu het aantal mogelijke geverifieerde gebruik van crypto in het ecosysteem steeds groter wordt, is het hebben van gemakkelijke toegangen binnen de portemonnee de sleutel voor de aanhoudende groei van de sector.

Aan de andere kant zei de VP of International Development bij Ledger Jean-François Rochet:

“Ledger Live is de toegangspoort voor digitale activa en Web3, en we zijn verheugd om het on-ramp aanbod op Ledger Live uit te breiden. Simplex by Nuvei biedt Ledger klanten meer keuze en is erop gericht het gemakkelijker te maken om van alle voordelen van crypto te genieten zonder gecentraliseerde bewaarders.”

Naadloos crypto kopen met fiat

Ledger gebruikers hoeven niet langer cryptocurrencies te kopen via externe beurzen of fiat-to-crypto betalingsgateways. Het enige dat een Ledger portemonneehouder nodig heeft, is wat fiat op hun bankrekening en een bijbehorende fiat betaalmethode

Dit is van het grootste belang om de veiligheid van crypto activa te maximaliseren en het gebruiksgemak van de hardware portemonnee te garanderen, aangezien de extra stappen die het openen van een account bij een cryptobeurs of fiat-to-crypto gateway vereisen, niet langer vereist zijn in het koopproces.

Wanneer er een derde partij bij betrokken was, moesten Ledger gebruikers eerst de beveiliging van de apparaten verlaten om munten te kopen en de munten vervolgens in de portemonnee op te slaan. De veiligheid van de munten voordat de munten in de portemonnee kwamen, was niet gegarandeerd.

Nuvei garandeert maximale veiligheid

Simplex by Nuvei garandeert maximale bescherming tegen fraude, checkbacks en andere ongemakken die kunnen optreden tijdens het aankoopproces.

Terwijl Nuvei het beveiligingsaspect afhandelt, kan Ledger zich concentreren op het bieden van waarde aan zijn gebruikers.

Naast het opslaan van crypto activa, kunnen Ledger houders de Ledger live-app gebruiken om crypto activa in te zetten, toegang te krijgen tot verschillende DeFi platforms, NFT’s te beheren en ook cryptocurrencies te kopen, inclusief het gebruik van Simplex by Nuvei.

Het bericht Ledger werkt samen met Nuvei voor het kopen van crypto verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*