Crypto-Prijzen.nl

Leden van de crypto community bespreken bankrun op Binance na FTX-crash – waarom je voor Metacade moet gaan

Leden van de crypto community bespreken bankrun op Binance na FTX-crash – waarom je voor Metacade moet gaan

De rollen zijn snel omgedraaid. Op een gegeven moment leek het erop dat Binance de held zou worden, de stralende witte ridder die in zijn eentje FTX en de crypto markt in het algemeen zou redden. Maar toen ging alles opeens anders. Binnen 24 uur kondigde Binance aan dat het zich terugtrok uit de overeenkomst die FTX zou kunnen redden, de FTX-crash vond plaats en … nou ja, de rest van het verhaal ken je. Het werd alleen maar erger: een maand later moest Binance in actie komen om de markt gerust te stellen, nadat buitensporige opnames leidden tot de vrees voor een bankrun.

Een angstige markt, onwil om te investeren, dreigende regelgeving, lage transactievolumes en meer bankruns – al deze situaties kunnen problemen opleveren voor Binance in de nasleep van de FTX-crash. Er is echter licht in de duisternis, vooral in opkomende sectoren zoals play-to-earn (P2E) en GameFi. Een voorbeeld hiervan is Metacade (MCADE), een opwindend nieuw platform dat metaverse, arcadegames, financiën en crypto’s samenvoegt. Lees verder voor meer informatie over dit lichtpuntje.

Wat is Metacade?

Metacade (MCADE) draait om de toekomst, maar ook om het verleden. Uit de toekomst, de meest geavanceerde metaverse en virtuele video-arcadegames, gebaseerd op Web3 technologie. Uit het verleden, alle klassieke arcadespellen die een generatie betoverden. Metacade (MCADE) combineert het verleden en de toekomst om play-to-earn gamers, game-ontwikkelaars en cryptofans de ultieme GameFi ervaring te bieden. Nu in de bètafase van de presale, is Metacade (MCADE) klaar om de wereld van play-to-earn in vuur en vlam te zetten.

Metacade functionaliteit

Het doel van Metacade (MCADE) is om de ultieme Web3 communityhub te worden voor alle spelers in de crypto gaming industrie. De boeiende mix van traditionele en virtuele games verenigt verschillende soorten gebruikers en biedt elk segment de kans om met elkaar in contact te komen en inkomsten te genereren:

  • Blockchain gamers kunnen verdienen op 4 belangrijke gebieden: play-to-earn (P2E-games), compete-to-earn (competities en toernooien), create-to-earn (content maken) en work-to-earn (games testen en andere vacatures)
  • Game-ontwerpers en -ontwikkelaars kunnen nieuwe ontwikkelingen testen, nieuwe games lanceren en op de markt brengen, competities organiseren, met spelers communiceren en nieuw personeel aannemen
  • Crypto-enthousiastelingen kunnen MCADE-tokens inzetten en gebruiken als investeringsmogelijkheid.

Het is de moeite waard om hier uit te leggen hoe Metacade (MCADE) zelf inkomsten genereert, omdat het bedrijf na verloop van tijd van plan is een op de community gebaseerd model te omarmen, waarbij iedereen die heeft bijgedragen aan de oprichting van het bedrijf, wordt beloond met een deel van de winst. Inkomstenstromen omvatten pay-to-play games, advertenties, het hosten van productlanceringen, toegangsprijzen voor competities en toernooien, plus betalingen voor wervingsadvertenties.

Metacade zal ook de Metagrants lanceren, een innovatief programma dat aspirant-ontwerpers financiert om de volgende generatie games voor het Metacade platform te ontwikkelen. Al met al is Metacade een zeer welkom stukje positief nieuws in een media die momenteel wordt gedomineerd door negatieve verhalen over de FTX-crash.

Is Metacade een betere investering dan Binance?

Sommige beleggers volgen een zeer gerichte benadering, waarbij ze zich uitsluitend concentreren op financieel rendement. Daar is in principe niks mis mee: er zijn genoeg mensen die fortuinen hebben verdiend met deze vastberaden aanpak. Er zijn echter andere factoren die uiteindelijk net zo belangrijk en leerzaam kunnen zijn: bijvoorbeeld het voordeel van early movers, het potentieel van de doelmarkten van het bedrijf, het beveiligingsniveau, bestuursrechten voor investeerders en plannen voor de lange termijn.

Wanneer je rekening houdt met deze aanvullende overwegingen, begint Metacade, zeker na de FTX-crash, echt een beter investeringsvooruitzicht te worden in vergelijking met Binance. De zeer concurrerende presale prijs betekent dat investeerders kunnen profiteren van een early mover-voordeel. De doelmarkten van Metacade, play-to-earn en GameFi, zullen in 2023 recordhoogtes bereiken. En de visionaire plannen voor de lange termijn omvatten onder meer om ‘s werelds nummer 1 crypto-gaming community te worden.

Een van de beschuldigingen na de FTX-crash was dat het bedrijf te veel macht in te weinig handen had. Metacade (MCADE) pakt dit probleem aan met zijn inzet om een volledige DAO te worden. Alle leden van de Metacade community zullen bestuursrechten genieten, plus inspraak in hoe het bedrijf wordt geleid. Verdere beveiliging wordt geboden in de vorm van een volledige Certik-audit om de veiligheid van beleggers te helpen waarborgen.

Samen zijn deze overwegingen nog een reden waarom Metacade zo’n mooie investering is. Maar voor die investeerders die zich uitsluitend op cijfers richten, is het belangrijk om te weten: veel crypto-experts voorspellen al potentiële 100x winsten in 2023.

Moet je investeren in MCADE?

Gezien het enorme potentieel van de GameFi markt, het fantastische zakelijke voorstel van Metacade, het feit dat de presale al meer dan $1,5 miljoen heeft opgebracht, analisten die spreken van een potentieel 100x rendement in 2023, plus de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitstekende presale prijs, kan er alleen een antwoord zijn op de vraag “moet je investeren in MCADE?” Een luid en duidelijk JA, vooral gezien de problemen en mogelijke bankruns waarmee Binance werd geconfronteerd in de nasleep van de FTX-crash.

Snelheid is echter essentieel. De presale van Metacade (MCADE) is snel uitverkocht, dus handel nu om zeker te zijn van de meest concurrerende prijs.
Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht Leden van de crypto community bespreken bankrun op Binance na FTX-crash – waarom je voor Metacade moet gaan verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*