Crypto-Prijzen.nl

Larix biedt hoogste UST voorraad APR en nul kosten

Larix biedt hoogste UST voorraad APR en nul kosten

Volgens een bericht op de officiële website van het project biedt Larix nu de hoogste APR aanvoer van $UST en de laagste kosten. Larix is het eerste op metaverse gebaseerde financieringsprotocol op Solana, ondersteund door Terra (LUNA/USD) en Wormhole.

Wat is Larix?

Dit is een project met een dynamisch rentemodel, dat meer kapitaalefficiënte risicobeheerpools creëert. Dit omvat een brede selectie van crypto tokens, soorten onderpand, synthetische activa, stablecoins, NFT’s en andere activa (facturen, debiteuren, hypotheken).

Het beloningssysteem maakt een continue toewijzing van prikkels mogelijk om de vraag te stimuleren. Het project kan alle waardevolle activa accepteren.

Eerste protocol om basis SPL leningen te behouden

Larix is het eerste leenprotocol op Solana dat de basisbehoeften voor SPL leningen handhaaft, met als doel synthetische activa en andere nieuwe soorten tokens te overbruggen. Het is een geweldige oplossing voor tokenhouders die op lange termijn willen profiteren van APY rente.

Larix heeft de volgende kenmerken:

  • Het eerste leenprotocol dat is gecontroleerd op Solana
  • Het eerste uitleenprotocol met live mining functionaliteit
  • Het eerste uitleenprotocol gedeeltelijk open source op Solana

Larix is de uitleengateway van Solana, Raydium en Serum, die gebruikmaakt van op pool gebaseerde zekerheden en een dynamische ratio-optimizer om directe leningen mogelijk te maken.

Bewijs van geschiedenis

Er is zo consequent geklaagd over gaskosten op Ethereum dat ze nauwelijks het vermelden waard zijn. Gedecentraliseerde, schaalbare en betaalbare netwerken verbeteren de gezondheid van de cryptomarkt op de lange termijn en maken snellere transacties mogelijk.

Solana gebruikt een Proof of History algoritme met een doorvoer van meer dan 50.000 TPS, bijna 1.000 wereldwijde nodes, een gemiddelde bloktijd van 400-600ms en extreem lage transactiekosten van rond de $ 0,00025.

Rust is een goed alternatief voor Solidity

Met de meeste slimme contract enabled blockchains die Solidity gebruiken, kunnen ontwikkelaars op dezelfde manier bouwen als op Ethereum (ETH/USD), en profiteren van de algemeen beschikbare tools en applicaties.

Solana is dapper genoeg om met Rust een andere weg in te slaan, die ergonomischer en compatibeler is dan Solidity. Het is ook bedoeld om het ecosysteem bijna helemaal opnieuw op te zetten. Er worden verschillende tooling- en ontwikkelblokken ontwikkeld.

Het bericht Larix biedt hoogste UST voorraad APR en nul kosten verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*