Crypto-Prijzen.nl

LaProp integreert Chainlink op BNB Chain

LaProp integreert Chainlink op BNB Chain

LaProp, een tokenized vastgoedplatform gericht op Latijns-Amerika, heeft Chainlink Keepers ( LINK/USD ) geïntegreerd op het BNB Chain Mainnet, zo vernam Invezz uit een persbericht. LaProp gebruikt Chainlink Keepers om huurbetalingen aan tokenhouders te automatiseren, met een hoge veiligheid en kostenefficiëntie.

Chainlink stelt miljarden veilig in DeFi

De aantoonbaar betrouwbare node-operators van Chainlink helpen tientallen miljarden dollars veilig te stellen in DeFi, zelfs tijdens periodes van extreme volatiliteit en netwerkcongestie. Chainlink garandeert een tijdige uitvoering van de huur uitbetalingen op een manier die zo min mogelijk afhankelijk is van vertrouwen en die precies zal functioneren zoals bedoeld.

Vastgoed toegankelijk maken

Het gebrek aan liquiditeit van onroerend goed en de hoge kapitaalvereisten hebben het voor veel beleggers ontoegankelijk gemaakt. LaProp brengt hier verandering in door investeringen in onroerend goed te symboliseren.

Hoe het werkt: de details

Je zoekt een onroerend goed om in te investeren op het onroerendgoedplatform van LaProp. Je kunt niet alleen foto’s zien, maar ook financiële documentatie, informatie over de buurt en de stad, en zelfs het exacte adres. Vervolgens koop je een token dat je de rechten geeft op een gefractioneerd deel van de huur van dat onroerend goed.

De huur wordt wekelijks of maandelijks betaald, afhankelijk van de woning. Chainlink Keepers stelt LaProp in staat verhuurdistributies op een veilige, kostenefficiënte en zeer betrouwbare manier te automatiseren.

Meest opvallende kenmerken van Chainlink Keepers

Verhoogde efficiëntie – Projecten die Chainlink Keepers gebruiken, kunnen de tijd die aan DevOps wordt besteed, verminderen, de operationele overhead minimaliseren en de ontwikkelingsworkflows stroomlijnen.

Lagere kosten – Chainlink Keepers voert efficiënte off-chain berekeningen uit voor smart contracts, waardoor ontwikkelaars dApps met veel functies kunnen bouwen tegen lagere kosten.

Gedecentraliseerde uitvoering – Chainlink Keepers bieden betrouwbare, geminimaliseerde automatisering zonder single point of failure, waardoor risico’s rond handmatige processen en gecentraliseerde servers worden beperkt.

Verbeterde beveiliging – Chainlink Keepers ondertekenen zelf on-chain-transacties, waardoor geautomatiseerde smart contract uitvoering mogelijk wordt zonder private keys bloot te geven.

LaProp werkt aan de ontwikkeling van een multichain-infrastructuur en zal een vastgoeddataservice lanceren die Chainlink Price Feeds omvat.

Alejandro Jaramillo, CEO van LaProp, merkte op:

Met de hulp van Chainlink-services zijn we verheugd om de vastgoed activaklasse te democratiseren, door deze toegankelijk te maken voor beleggers die voorheen vanwege hoge kapitaalvereisten uit de markt werden gehouden. We hebben Chainlink Keepers gekozen om onze huur uitbetalingsfunctie te helpen automatiseren, omdat dit de meest betrouwbare, robuuste en gedecentraliseerde automatiseringsoplossing is die er is.

Het bericht LaProp integreert Chainlink op BNB Chain verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*