Crypto-Prijzen.nl

Kyber Network en FLURRY Finance gaan een partnerschap aan

Kyber Network en FLURRY Finance gaan een partnerschap aan

Kyber Network en FLURRY Finance werken samen om handelaren efficiëntere cross-chain yield farming, ruime liquiditeit en lage slippage percentages te bieden via Kyber’s Dynamic Market Maker (DMM) gedecentraliseerde beurs, leerde Invezz uit een persbericht. De stabiele rhoTokens van FLURRY Finance, die aansluiten bij de hoge liquiditeit en lage transactiekosten van KyberDMM, zullen worden verheven als ruilmiddel in alledaagse transacties. Dit maakt KyberDMM een ideale plek om de liquiditeit van FLURRY Finance op peil te houden.

Extreem lucratieve liquidatie van beloningstokens

$FLURRY tokenhouders kunnen beloningstokens liquideren met extreem lage slippercentages via KyberDMM, dat ernaar streeft zijn uitgebreide liquiditeitspools te gebruiken om een hoge kapitaalefficiëntie te bereiken. In deze pools kan de kapitaalefficiëntie-ontsporing van stabiele paren tot 100x hoger zijn dan de status-quo. Dynamische vergoedingen optimaliseren het rendement. Deze vergoedingen worden op hun beurt beïnvloed door de marktomstandigheden.

Om inkomsten voor handelaren te realiseren, zal FLURRY regelmatig onderliggende stablecoin tokens liquideren. Dit zal ook worden gedaan om de blootstelling aan tokenprijsvolatiliteit te minimaliseren.

Mike Ting, CEO van FLURRY Finance, zei:

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Kyber, omdat het tal van voordelen op de lange termijn zal bieden, zoals het toestaan van $FLURRY houders om vergoedingen te verdienen door stablecoins te leveren aan KyberDMM liquiditeitspools met minimale transactiekosten. Dit is een win-win voor zowel platforms als communities. FLURRY genereert inkomsten voor zijn gebruikers, terwijl Kyber meer liquiditeit aantrekt, wat resulteert in minder slippen en kosten voor iedereen.”

Partnerschap volgt op recente afronding van investeringsronde van $3M

Een maand geleden sloot FLURRY Finance een financieringsronde van $ 3 miljoen af van investeerders van het kaliber GenBlock Capital, One Block, AU21 Capital, Dutch Crypto Investors en meer. De nieuwe samenwerking maakt het ook mogelijk voor gebruikers van FLURRY om verschillende rhoTokens (rhoUSDC, rhoUSDT, rhoBUSC) te minten. Ze hoeven de betreffende stablecoin niet echt vast te houden.

Volledige productlancering in Q3 2021

FLURRY Finance plant een IDO op het CardStarter lanceerplatform, dat is gebaseerd op Cardano (ADA/USD). Het is gericht op leden van de gemeenschap die het $FLURRY token willen behouden, waardoor ze risicofactoren kunnen toewijzen aan actieve schema’s en kunnen stemmen over plannen om nieuwe strategieën voor yield farming toe te voegen of te verwijderen. FLURRY plant een volledige productlancering in het derde kwartaal van dit jaar.

The post Kyber Network en FLURRY Finance gaan een partnerschap aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*