Crypto-Prijzen.nl

KuCoin werkt samen met Chingari om actieve contentmakers te belonen

KuCoin werkt samen met Chingari om actieve contentmakers te belonen

KuCoin , een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingsplatforms, werkt samen met Chingari voor de Chingari Star Contest. Chingari is een toonaangevend social media platform in India dat de ‘Indian TikTok’ wordt genoemd.

Door deze samenwerking maken de meer dan 110 miljoen geregistreerde gebruikers van de app kans op INR 20 miljoen aan $GARI tokens.

KuCoin werkt aan het Chingari Star Contest

KuCoin, een van de toonaangevende cryptocurrency handelsplatforms, zal voor deze wedstrijd samenwerken met Chingari. De wedstrijd werd gelanceerd op 15 februari 2022 en duurt een maand. De wedstrijd is bedoeld om de creatie van inhoud op het platform te vergroten.

Alle gebruikers van het platform komen in aanmerking voor deze wedstrijd. Door met KuCoin samen te werken, zal de wedstrijd openstaan voor een groter publiek en de populariteit ervan vergroten. Het Chingari team hoopt dat de wedstrijd bestaande gebruikers zal motiveren om hun beste inhoud naar het platform te brengen.

De CEO en mede-oprichter van Chingari Sumit Ghosh zei:

Gezien de overweldigende respons die we tot nu toe van de makers hebben ontvangen, was het alleen maar logisch om de wedstrijd vanaf 15 februari te starten. De extra tijd kan door nieuwe gebruikers worden gebruikt om hun profiel op de Chingari app op te bouwen en een eerlijke kans te krijgen om win de wedstrijd tegen de makers die al populair zijn in de app.

KuCoin is een van de toonaangevende investeerders in KuCoin. De beurs nam in januari deel aan een financieringsronde van $ 35 miljoen, waarbij het $GARI token werd vermeld. De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, zei dat de uitwisseling “enthousiast was om de krachten te bundelen met Chingari om deze wedstrijd te lanceren.”

Hoe u deel kunt nemen aan de wedstrijd?

Degenen die aan deze wedstrijd willen deelnemen, moeten hun gebruikersprofielen op de Chingari app invullen. De app is beschikbaar op zowel Android als iOS apparaten. Een gebruiker moet vijf video’s uploaden naar de applicatie en een ster worden.

De winnaars van de wedstrijd worden in maart bekend gemaakt en de winnaars zullen hun overwinning vieren tijdens een evenement in Mumbai. De winnaar wordt bepaald door het aantal verzamelde stemmen. Elke gebruiker van de app heeft 5 dagelijkse stemmen om hun favoriete makers te kiezen. Ook actieve kiezers en gebruikers van de app maken kans op beloningen.

La notizia KuCoin werkt samen met Chingari om actieve contentmakers te belonen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*