Crypto-Prijzen.nl

KuCoin voegt HARD van Kava Lend toe aan het platform

KuCoin voegt HARD van Kava Lend toe aan het platform

Prominente cryptobeurs KuCoin (KCS/USD) heeft het HARD token van Kava Lend op de lijst gezet. Ter gelegenheid hiervan lanceert KuCoin een campagne om een HARD beloningspool ter waarde van $ 48.000 weg te geven aan gekwalificeerde KuCoin gebruikers, aldus de website.

Wat is Kava Lend?

Kava Lend is een project van Kava Labs, gericht op het democratiseren van financiële diensten en deze openlijk toegankelijk te maken voor iedereen, waar ook ter wereld. Volgens de website van Kava Labs begonnen ze met het bouwen van de Kava blockchain, een fundamenteel platform dat is ontworpen om de meest veilige, beveiligde en betrouwbare ervaring te bieden voor toegang tot DeFi apps en services.

Kava heeft een wereldwijd verspreid team dat experiment en leren waardeert om succes op de lange termijn te garanderen.

Details

De campagne begon op 17 december 2021 om 09:00 uur en loopt door tot 24 december 2021 om 09:00 uur (UTC). In de eerste competitie, Net Deposit, kan een gelukkig persoon een deel van een HARD prijzenpot winnen ter waarde van $ 5.000. Gebruikers met een netto-stortingsvolume van ten minste 100 HARD delen een HARD prijzenpot ter waarde van $ 5.000 in verhouding tot hun totale netto-stortingsvolume.

In de tweede competitie, handelen, kun je nog een prijzenpot winnen, deze keer zesvoudig vergroot. Degenen met een handelsvolume van minimaal 1.500 HARD op KuCoin komen in aanmerking.

In de derde activiteit, dubbele leerpoules, zal de gelukkige winnaar vertrekken met een prijzenpot ter waarde van $ 13.000.

Vereisten om in aanmerking te komen

Iedereen die geïnteresseerd is, kan een formulier met vragen invullen op de website van KuCoin. Als ze alle antwoorden goed hebben, een geldige KuCoin account hebben, het HARD/USDT handelspaar toevoegen aan hun favorietenlijst op Twitter en Kava Lend volgen op Twitter, kwalificeer je voor een deel van een HARD prijzenpot ter waarde van $ 6.000.

In aanmerking komende kandidaten in de eerste fase (hierboven) met een handelsvolume van ten minste 100 HARD zullen een extra prijzenpot van $ 7.000 onderling verdelen.

Het beloningsbedrag wordt berekend op basis van de gemiddelde slotkoers van HARD/USDT tijdens de campagneperiode. KuCoin zal de top 10 rankings van de tweede fase updaten voor 13:00 op 22 december 2021 (UTC). Ze zullen de definitieve ranglijst binnen 5 werkdagen na afloop van de campagne bijwerken en beloningen binnen 7 werkdagen na afloop uitdelen.

The post KuCoin voegt HARD van Kava Lend toe aan het platform appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*