Crypto-Prijzen.nl

KuCoin Ventures gaat samenwerking aan met KuCoin NFT Marketplace-Windvane en lanceert “Creators Fund” van $ 100 miljoen

KuCoin Ventures gaat samenwerking aan met KuCoin NFT Marketplace-Windvane en lanceert “Creators Fund” van $ 100 miljoen

KuCoin ( KCS/USD ) is een top crypto handelsplatform. De exchange heeft onthuld dat haar venture capital divisie Kucoin Venture en KuCoin NFT Marketplace-Windvane op 19 april 2022 een “Creators Fund” lanceren van $ 100 miljoen.

Creators Fund ter ondersteuning van NFT initiatieven in een vroeg stadium op verschillende gebieden

Het initiatief zal NFT ideeën in een vroeg stadium financieren en helpen ontwikkelen. Dit zal plaatsvinden op het gebied van onder meer sport, kunst, Aziatische cultuur, PFP’s, beroemdheden en GameFi. Bovendien zal het de uitbreiding van Web 3.0 helpen versnellen, door 99 geweldige NFT uitvinders uit te nodigen om deel uit te maken van de Windvane NFT-marktplaats. CEO van KuCoin Johnny Lyu zei:

In het huidige stadium van KuCoin’s uitgebreide en diepgaande uitbreiding van de Web 3.0 en NFT, plus het verdiepen van het KuCoin ecosysteem, zal de lancering van een ‘Creators Fund’ van $ 100 miljoen ongetwijfeld een sterke impuls geven aan het ontwikkelingsproces. Het ‘Creators Fund’ van $ 100 miljoen zal NFT makers en NFT projecten ondersteunen, die de metaverse infrastructuur verder zullen consolideren.

Windvane is een nieuw ontworpen KuCoin en wordt aangedreven door het gedecentraliseerd NFT platform. Het biedt onder meer NFT mining, handel, beheer en opslag aan. Windvane wil een robuust en uiterst interoperabel platform bouwen, dat prominente NFT blockchains actief ondersteunt. Met als doen dat iedereen alle NFT’s op de KuCoin-cross-chain aggregators kan kiezen en one-stop-shop zal worden voor ’s werelds beste NFT’s bij Windvane.

De lancering van het Creators Fund versterkt de toegang van KuCoin tot de NFT ruimte

De intrede van KuCoin in de NFT arena wordt versterkt door de lancering van het ‘Creators Fund’. Het fonds zal opkomende artiesten en makers helpen hun werk aan de wereld te tonen en een gedecentraliseerde NFT markt tot stand te brengen. Een markt die veel transparanter, vrijer, rechtvaardiger en democratischer is. Bovendien zal het fonds toekomstige NFT initiatieven aanmoedigen, middels kwaliteits teams en geavanceerde technologie om het NFT veld te helpen groeien en bij te dragen aan het creëren van een gediversifieerde Web 3.0 wereld.

Chief Investment Officer bij KuCoinVentures, Justin Chou, merkte op:

KuCoin NFT Marketplace-Windvane is een opkomende marktplaats. Met zijn missie, waarbij de gebruiker centraal staat, en de gemeenschap aanstuurt, zal Windvane Web 3.0 makers wereldwijd ondersteunen om een revolutie teweeg te brengen in de NFT industrie. We zijn verheugd om samen te werken met Windvane om het ‘Creators Fund’ van $ 100 miljoen te lanceren. Waarvan we denken dat dit ten goede zal komen aan gebruikers, makers, gemeenschappen en projectoprichters in de Web 3.0 wereld.

Het bericht KuCoin Ventures gaat samenwerking aan met KuCoin NFT Marketplace-Windvane en lanceert “Creators Fund” van $ 100 miljoen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*