Crypto-Prijzen.nl

KuCoin prijsprognose: hoe ver kan KCS zijn waarde verhogen

KuCoin prijsprognose: hoe ver kan KCS zijn waarde verhogen

KuCoin KCS/USD is een wereldwijde cryptocurrency beurs die door miljoenen handelaren wordt gebruikt. Het omvat spot-, marge-, futures- en P2P-handel naast uitlenen en uitzetten.

Het KuCoin token is het winstdelende token waarmee handelaren waarde uit de beurs kunnen halen.

Het metaverse fonds van $100 miljoen als katalysator voor groei

Op 2 november maakte KuCoin USD stortingen en crypto aankopen mogelijk via een FIAT account. Nu gaat het verder met uitbreiden naar de metaverse.

Op 17 november maakte KuCoin bekend dat ze het zogenaamde “KuCoin Metaverse Fund” zouden lanceren.

Dit is een fonds van $ 100 miljoen dat volledig is toegewijd aan het ondersteunen en incuberen van projecten in een vroeg stadium binnen de Metaverse-, GameFi-, NFT- en gedecentraliseerde infrastructuurprojecten.

Daarnaast is het bedoeld om de onderwijsprogramma’s van de metaverse te ondersteunen om het groeipotentieel van de metaverse als geheel te ondersteunen en een jongere generatie te stimuleren om zijn potentieel te verkennen.

KuCoin Labs zijn ook van plan om volledige ondersteuning en stimulansen te bieden op het gebied van incubatie, investeringen in de primaire markt, branding en marketingstrategieën.

Dit alles heeft het potentieel om de waarde van het KCS token te verhogen, aangezien meer gebruikers de uitwisseling gaan gebruiken nadat KuCoin door deze stimulans een hoger niveau van bruikbaarheid in de metaverse heeft gebracht.

Moet ik investeren in KuCoin Token (KCS)?

Op 18 november had KuCoin Token (KCS) een waarde van $ 23,78.

Om een schatting te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we het vergelijken met het hoogste punt aller tijden en de prestaties in oktober.

KuCoin (KCS) bereikte zijn hoogste punt ooit op 15 november, toen de token een waarde van $27,73 had. Op het ATH punt, vergeleken met 18 november, was de token $ 3,95 hoger in waarde of met 16%.

Op 1 oktober had het KCS token zijn laagste waarde van de maand op $ 9,95.

Op 26 oktober bereikte het token zijn hoogste punt van waarde van de maand op $ 18,03.

Hier kunnen we zien dat het token in oktober in waarde is gestegen met $ 8,08 of met 81%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock had KuCoin (KCS) een 30-daags gemiddelde van 62.56k adressen.

Dat gezegd hebbende, kunnen we verwachten dat KuCoin (KCS) eind november $ 26 bereikt, wat het een waardevolle investering maakt.

The post KuCoin prijsprognose: hoe ver kan KCS zijn waarde verhogen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*