Crypto-Prijzen.nl

KuCoin opent vandaag het eerste virtuele kantoor

KuCoin opent vandaag het eerste virtuele kantoor

KuCoin Exchange (KCS/USD) opent op 8 maart het KuCoin Meta Office in de Bloktopia Skyscraper. Het zal enkele belangrijke delen van de KuCoin Exchange bevatten en gebruikers toegang geven tot de instrumenten en activalijsten die in de toekomst worden aangeboden, leerde Invezz van een persbericht.

Het kantoor is een metaverse iteratie van de beurs

Het kantoor is ontworpen als een metaverse iteratie van KuCoin om gebruikers bredere toegang tot instrumenten en de mogelijkheid te bieden om de acceptatie van virtuele oplossingen te versnellen. KuCoin verwacht dat het kantoor vanaf vandaag, 8 maart, volledig operationeel zal zijn, na het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met Blocktopia in november 2021.

Een adembenemende nieuwe locatie

Het nieuwe kantoor zal bezoekers fascineren met een prachtig uitzicht vanaf de majestueuze wolkenkrabber en een prachtige, volledig meeslepende metaverse ervaring bieden. Het eerste virtuele kantoor in de geschiedenis van de crypto industrie zal dienen als een fascinerende nieuwe locatie voor sociale en interactieve communicatiediensten.

Het zal ook fungeren als toegangspoort tot verschillende delen van de uitwisseling. Deze omvatten de NFT marktplaats, KuCoin Roadmap, handelsvloer, live AMA en meer.

Aanmoediging van adoptie van virtuele locaties

KuCoin gelooft dat zijn nieuwe kantoor een grotere acceptatie van virtuele locaties zal bevorderen en zal dienen om de betrokkenheid en saamhorigheid van de gemeenschap te versterken met het oog op de snelle acceptatie en ontwikkeling van metaverse omgevingen.

Het team vindt dat de opening van KuCoin Meta Office in Blocktopia zijn algemene strategie van marktpenetratie zal bevorderen. Daartoe lanceerde KuCoin in september 2021 de Metaverse Trading Board. Johnny Lyu, CEO van KuCoin merkte op:

De opening van KuCoin Meta Office is een belangrijke mijlpaal in het massaal adopteren van Metaverse en blockchain. Als ’s werelds toonaangevende cryptobeurs verkent KuCoin de toepassingsscenario’s van Metaverse en blockchain technologie.

KuCoin viert feest met $300K BLOK lancering

KuCoin viert de opening van het Meta Office door de introductie van staking en handel in BLOK, het oorspronkelijke token van het Bloktopia project. Deze campagnes hebben een token van $ 300.000.

De beurs lanceerde een metaverse fonds van $100 miljoen

Het KuCoin Meta Office benadrukt de extra inspanningen van KuCoin om de metaverse populair te maken. Deze omvatten de lancering in november 2021 van het $ 100 miljoen KuCoin Metaverse Fund om de ontwikkeling van de metaverse mogelijk te maken.

Het bericht KuCoin opent vandaag het eerste virtuele kantoor verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*