Crypto-Prijzen.nl

KuCoin maakt storting en crypto aankoop in USD mogelijk

KuCoin maakt storting en crypto aankoop in USD mogelijk

Toonaangevende wereldwijde cryptocurrency beurs KuCoin (KCS/USD) heeft KuCoin Fiat Account gelanceerd, waarmee gebruikers over de hele wereld Amerikaanse dollars (USD) op KuCoin kunnen storten met behulp van een creditcard of betaalpas, vernam Invezz uit een persbericht. Ze kunnen ook Bitcoin (BTC/USD) en andere grote crypto’s kopen.

Fiat naar crypto conversie niet langer een obstakel

Het eerste en belangrijkste obstakel dat nieuwkomers in de crypto industrie vaak tegenkomen, is de conversie van fiat naar crypto. KuCoin lanceerde het fiat account als aanvulling op P2P Fiat Trade en andere fiat gerelateerde diensten die al op het platform bestaan, evenals Simplex, Banxa en BTC Direct onder momenteel beschikbare fiat gateways van derden. Dit zal helpen om een veiliger, gebruiksvriendelijker fiat kanaal te creëren met lagere kosten.

Johnny LYU, CEO van KuCoin Global, zei:

Als de ‘People’s exchange’ blijft KuCoin de ervaring voor alle klassen van crypto investeerders verbeteren door geavanceerde producten te introduceren met minder complexiteit en lagere kosten. Het KuCoin Fiat account zal helpen om meer geïnteresseerden aan boord te krijgen, wat bijdraagt aan de massale acceptatie van crypto in de toekomst.

KuCoin ondersteunt in de nabije toekomst meer dan 50 fiat valuta’s

Visa of Mastercard houders kunnen USD rechtstreeks op hun fiat account bij KuCoin storten voordat ze Fast Buy gebruiken om het om te zetten in hun crypto activum naar keuze. In de nabije toekomst zal KuCoin nog 50 fiat valuta’s ondersteunen, zoals EUR, AUD, GBP en RUB.

KuCoin beloont gebruikers met 50% korting op aankoop

Om de lancering te vieren, geeft KuCoin de eerste 100 gebruikers die Tether (USDT/USD) kopen via KuCoin Fiat account met Visa, Mastercard of Balance een korting van 50%. Deze beloningscampagne wordt dagelijks gehouden van 2 november 2021 om 18:00 uur tot 5 november 2021 om 18:00 uur (UTC).

Een wereldwijde beurs voor honderden activa

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency beurs voor meer dan 400 digitale activa. Het biedt momenteel P2P fiathandel, futureshandel, spothandel, margehandel, uitzetten en lenen aan zijn 8 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s over de hele wereld.

Het is momenteel de vijfde grootste cryptobeurs volgens CoinMarketCap gegevens na het verkrijgen van $ 20 miljoen in Round A financiering van IDG Capital en Matrix Partners in 2018.

The post KuCoin maakt storting en crypto aankoop in USD mogelijk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*