Crypto-Prijzen.nl

KuCoin handelsvolume stijgt met 720% op jaarbasis in Q3 2021

KuCoin handelsvolume stijgt met 720% op jaarbasis in Q3 2021

Het handelsvolume en nieuwe registraties op de toonaangevende wereldwijde cryptobeurs KuCoin (KCS/USD) groeide met 720% resp. 446% op jaarbasis volgens hun prestatierapport voor Q3 2021, leerde Invezz uit een persbericht. De beoordeling biedt ook informatie over belangrijke product- en functie-updates, evenals de investerings- en samenwerkingsinitiatieven van KuCoin.

KuCoin Q3 hoogtepunten

Het dagelijkse volume bereikte op 8 september een piek van $ 8,43 miljard en 1,5 miljoen nieuw geregistreerde gebruikers kwamen in het derde kwartaal van 2021 bij KuCoin. Het gemiddelde dagelijkse uitleenvolume op het platform bereikte ongeveer $ 100 miljoen. In het derde kwartaal van het jaar waren er 3,5 miljoen handelsbots gemaakt.

Sinds het begin van het jaar is er meer dan 1345% waardestijging in KCS. Het token wordt steeds waardevoller nu KCS meer dan $ 20 miljoen verbrandt. Dit is een verdrievoudiging ten opzichte van de verbrande waarde in de twee jaar daarvoor.

Q3 2021 is een belangrijke mijlpaal voor KuCoin

Volgens CoinGecko gegevens bedroeg het handelsvolume van het platform in het derde kwartaal van 2021 meer dan $ 258 miljard. Bovendien overtreft het volumeaandeel van KuCoin dat van andere grote gecentraliseerde beurzen. Het transactievolume van KuCoin steeg van ongeveer 1,5% aan het begin van 2021 tot bijna 5% aan het einde van het derde kwartaal. Het diverse aantal en de hoge kwaliteit van cryptocurrencies op het platform zijn hiervoor verantwoordelijk.

Johnny Lyu, CEO van KuCoin, zei:

We hebben voortdurend de grenzen van de industrie verkend in de bull-bear cycli. We zijn toegewijd aan het verlagen van de drempel voor elke gebruiker om de crypto industrie te betreden. In 2021 Q3 houdt KuCoin nauwlettend in de gaten met trending topics over NFT, meme tokens, GameFi en Metaverse. Tegelijkertijd blijven we ons wereldwijde bereik vergroten met meer gelokaliseerde services en werken we er hard aan om de algehele stabiliteit en veiligheid van het platform te verbeteren.

In dit kwartaal ontdekte en vermeldde KuCoin 86 nieuwe tokens, introduceerde het het NFT spel Guardian Star op KuCoin Win en lanceerde het de eerste Metaverse Trading Board. Het introduceerde ook een lage mijnvergoeding van slechts 2%.

KuCoin’s onderzoeks- en investeringsdivisie, KuCoin Labs, was ook zeer succesvol. Ze ontwikkelden belangrijke partnerschappen met gerenommeerde investeringsinstellingen en deden sectoroverschrijdende investeringen in veelbelovende blockchain projecten naast andere vooruitstrevende initiatieven.

The post KuCoin handelsvolume stijgt met 720% op jaarbasis in Q3 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*