Crypto-Prijzen.nl

KuCoin haalt $ 150 miljoen op in pre-Series B financiering om de aanwezigheid in Web 3.0 uit te breiden

KuCoin haalt $ 150 miljoen op in pre-Series B financiering om de aanwezigheid in Web 3.0 uit te breiden

KuCoin, een toonaangevende crypto exchange wereldwijd, heeft aangekondigd dat het $ 150 miljoen heeft opgehaald in zijn pre-Series B financieringsronde om pionierswerk te doen in Web 3.0. Door de financiering steeg de evaluatie van KuCoin tot $ 10 miljard.

Aan de pre-Serie B financieringsronde namen verschillende investeringsfondsen deel, waaronder IDG Capital, Circle Ventures en Matrix Partners.

Na de succesvolle pre-Series B financieringsronde zei de CEO van KuCoin, Johny Lyu:

“Het vertrouwen van prominente investeerders, waaronder Jump Crypto en Circle Ventures, bevestigt onze visie dat op een dag iedereen crypto zal gebruiken. KuCoin is gebouwd voor alle soorten investeerders, en we geloven dat deze nieuwe investeerders en partners zullen bijdragen aan het ontwikkelen van KuCoin als een betrouwbare en stabiele toegangspoort tot de crypto-space.”

Uitbreiden naar Web 3.0

Met de extra middelen kan KuCoin zijn gedecentraliseerde handelsdiensten uitbreiden en zich wagen aan Web 3.0 via cryptowallets, NFT-producten , GameFi en DeFi via zijn verschillende investeringsarmen (KuCoin Labs en KuCoin Ventures).

De fondsen van de pre-Series financiering zullen ook worden gebruikt bij het bouwen van de volgende generatie KuCoin systemen om de prestaties te verbeteren, KuCoin’s wereldwijde regelgevingsinspanningen te ondersteunen om zijn meer dan 18 miljoen gebruikers over de hele wereld beter van dienst te zijn, en beveiligings- en risicobeheersystemen te verbeteren om de uitwisseling toegankelijker en veiliger te maken.

KuCoin is ook van plan gebruik te maken van zijn openbare keten, Kde KCC, om gebruikers in staat te stellen een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren via de verschillende beschikbare bronnen.

In een reactie op de financieringsronde zei het hoofd van Azië, Jump Crypto, Tak Fujishima:

“KuCoin biedt een uitgebreid platform van cryptodiensten aan een wereldwijd publiek, wat een van de vele redenen is waarom we er trots op zijn deze ronde te leiden. We zijn verheugd het bedrijf te ondersteunen terwijl het blijft groeien en zijn aanbod op het gebied van futures en margehandel, leningen, staking en passieve opbrengstgeneratie uit te breiden om de groei van Web 3.0 en de cryptomarkten te ondersteunen.”

Over KuCoin

KuCoin werd gelanceerd in 2017 en het is een wereldwijde crypto exchange die meer dan 700 digitale activa aanbiedt.

Het biedt momenteel margehandel, futureshandel, spothandel, P2P-fiathandel, uitlenen en staking diensten aan meer dan 18 miljoen gebruikers over de hele wereld.

Forbes noemde KuCoin als een van de beste cryptocurrency exchanges van 2021 en CoinMarketCap plaats KuCoin ook in de top vijf.

KuCoin had in 2018 een serie A-financiering uitgevoerd, waarbij het $ 20 miljoen ophaalde en het is daarom een enorme prestatie om $ 150 miljoen te hebben behaald in zijn pre-serie B financieringsronde.

Het bericht KuCoin haalt $ 150 miljoen op in pre-Series B financiering om de aanwezigheid in Web 3.0 uit te breiden verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*