Crypto-Prijzen.nl

KuCoin gebruikt Chainlink Price Feeds om OTC markten te voorzien van gegevens

KuCoin gebruikt Chainlink Price Feeds om OTC markten te voorzien van gegevens

KuCoin (KCS/USD) gebruikt nu Chainlink Price Feeds (LINK/USD) om zijn Over-the-Counter (OTC) markten te voorzien van hoogwaardige prijsreferentiegegevens, leerde Invezz uit een persbericht. De dynamisch groeiende beurs heeft na de integratie toegang tot nauwkeurige, fraudebestendige tarieven tussen verschillende fiat-valuta’s en cryptocurrencies. Dit zal helpen bij het instellen van variabele tarieven op OTC markten.

Prijsfeeds gebruikt als benchmark om tarieven vast te stellen

KuCoin zal Chainlink Price Feeds gebruiken als benchmarks om zwevende wisselkoersen in te stellen. Gebruikers kunnen hier koop/verkooporders aan koppelen of een bepaald percentage van de koers specificeren voor hun orders. Hierdoor krijgen gebruikers meer zekerheid dat ze eerlijke wisselkoersen krijgen en meer transparantie over de oorsprong van de koersen.

OTC markt ondersteunt nu 21 fiat valuta’s

De OTC markt van KuCoin ondersteunt nu 21 fiat valuta’s en stelt gebruikers in staat om crypto en fiat rechtstreeks met andere gebruikers te verhandelen tegen vooraf ingestelde prijzen. OTC handel geeft gebruikers meer controle over afwikkelingstijden en -methoden, evenals over prijzen. Uiteindelijk vermindert de integratie potentiële slippen, vooral tijdens marktvolatiliteit.

Johnny Lyu, CEO van KuCoin, merkte op:

Fiat opritten zijn de eerste stappen van gebruikers in de cryptowereld. Als People’s Exchange streeft KuCoin ernaar gebruikers een betere handelservaring te bieden vanaf het begin van hun crypto reis. Onze integratie van Chainlink prijsfeeds helpt het risico op slippen te verminderen en de transparantie in de tarieven die worden aangeboden in onze P2P marktprijzen te vergroten. Gezien hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, zullen Chainlink Price Feeds dienen als vertrouwde benchmarks in onze P2P markten om ervoor te zorgen dat transacties op basis van zwevende wisselkoersen consistent in lijn zijn met de wereldwijde markten.

Enkele van de opvallende kenmerken van Chainlink Price Feeds zijn:

Beveiligde node operators – Chainlink prijsfeeds worden beveiligd door onafhankelijke, op veiligheid beoordeelde orakelknooppunten die worden beheerd door toonaangevende blockchain DevOps teams en traditionele ondernemingen met een sterke staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid tijdens marktvolatiliteit.

Hoogwaardige gegevens – Chainlink Price Feeds brongegevens van talrijke premium gegevensaggregators, wat leidt tot prijsgegevens die zijn verzameld van honderden beurzen, gewogen op volume en opgeschoond van uitschieters en verdachte volumes. Het data-aggregatiemodel van Chainlink genereert nauwkeurigere wereldwijde marktprijzen die bestand zijn tegen API downtime, flash-crash uitbijters en datamanipulatie aanvallen.

Gedecentraliseerd netwerk – Chainlink prijsfeeds zijn gedecentraliseerd op het niveau van de gegevensbron, het orakelknooppunt en het orakelnetwerk, waardoor een sterke beveiliging wordt gegenereerd tegen downtime en sabotage door de gegevensprovider of het orakelnetwerk.

Transparantie – Chainlink biedt een robuust reputatiekader en een reeks on-chain monitoringtools waarmee gebruikers onafhankelijk de historische prestaties van node-operators en Oracle netwerken kunnen verifiëren, evenals de realtime prijzen die worden aangeboden.

The post KuCoin gebruikt Chainlink Price Feeds om OTC markten te voorzien van gegevens appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*