Crypto-Prijzen.nl

Kryptomon native token, KMON, om op 6 mei gelist op Bybit: hoe ver zal hij stijgen?

Kryptomon native token, KMON, om op 6 mei gelist op Bybit: hoe ver zal hij stijgen?

Kryptomon heeft aangekondigd dat zijn native token de KMON zal worden genoteerd op de Bybit Global Exchange.

Direct na de aankondiging begon de prijs van KMON te stijgen en dit was op het moment van schrijven meer dan 13%.

Na de vermelding kunnen Bybit-gebruikers KMON kopen, verkopen en verhandelen. Kryptomon spelers zullen ook direct hulpprogramma ontgrendelen door real-world KMON-gebruiksscenario’s te combineren met het hulpprogramma in de P2E-game. Gebruikers hebben een extra mogelijkheid om de KMON-tokens te kopen in plaats van door het spel te moeten spelen; wat betekent dat je extra KMON-tokens kan kopen voor gebruik in het spel.

In een reactie op de aanbieding zei Umberto Canessa Cerchi, de mede-oprichter en CEO van Kryptomon:

“Het vermelden van onze token op Bybit is een heel spannende stap voorwaarts in het groeien van onze community op wereldschaal. Onze game en Metaverse zijn niets zonder onze community, en door onze token op een gerenommeerd platform te plaatsen, kunnen we een nog grotere en meer lonende ervaring ontwikkelen voor de volgende generatie spelers, terwijl we onze internationale community uitbreiden.”

Aan de andere kant zei May Liu, de Listing Manager bij Bybit:

“Bybit draait helemaal op het aanbieden van een gevarieerde selectie van tokens en digitale activa aan onze gebruikers over de hele wereld. Door het KMON-token op ons platform te vermelden, kunnen gebruikers eenvoudig nieuwe projecten en tokens in de crypto-sfeer ondersteunen.”

Waar KMON munten kopen?

Als jij in KMON wil investeren en wil profiteren van de komende aanbieding, moet j Bybit bezoeken om KMON te kopen zodra deze wordt genoteerd.

Wat is Kryptomon?

Krptomon is een living NFT-aangedreven play-to-earn blockchain-gamingproject dat nostalgische aantrekkingskracht combineert met moderne blockchain-technologie. Je kunt gamen om te verdienen en dit biedt jou verzamelbare NFT’s van levende wezens met verschillende, veranderlijke genetische kenmerken en meer.

Het project omvat ook een NFT-marktplaats genaamd KMarket NFT-marktplaats waar gebruikers hun evoluerende NFT-wezens kunnen upgraden en ook gameplay-add-ons kunnen kopen.

Kryptomon haalt zijn inspiratie uit onder meer Pokemon en Tamagotchi. De spelers zijn in staat om hun NFT-wezens op te voeden en ze ook te gebruiken om tegen de wezens van andere spelers te vechten terwijl ze de uitgestrekte Kryptomon-metaverse verkennen.

Een deel van het onderzoek in de Kryptomon-metaverse omvat een maandelijks augmented reality-evenement genaamd “Treasure Hunt”, waarbij wordt gejaagd op schatkisten met NFT-eieren, in-game edelstenen en/of KMON-tokens.

KMON prijsvoorspelling

Analisten verwachten dat het de komende vier dagen zal stijgen naarmate het zich voorbereidt op de Bybit-notering en voorspellen dat het de week zou kunnen eindigen met handelen boven $ 0,04.

KMON-aandacht op sociale media

Het bericht Kryptomon native token, KMON, om op 6 mei gelist op Bybit: hoe ver zal hij stijgen? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*