Crypto-Prijzen.nl

Kristin Smith ziet snellere acceptatie van BTC in ontwikkelingslanden

Kristin Smith ziet snellere acceptatie van BTC in ontwikkelingslanden

Uitvoerend directeur van Blockchain Association, Kristin Smith, was tijdens een gesprek met CNBC van mening dat de derde wereld mogelijk een snellere acceptatie van cryptobetalingen zal zien dan de ontwikkelde wereld.

Ze voerde aan dat de ontwikkelde wereld al betalingssystemen heeft opgezet, dus ze lijken geen haast te hebben om crypto-betalingsoplossingen te adopteren.

Ze wees er echter op dat voor de ontwikkelingslanden waar een sneller betalingssysteem nog steeds een probleem is, ze crypto betalingsoplossingen waarschijnlijk sneller omarmen.

De kwaliteiten van Bitcoin maken het aantrekkelijk voor investeerders

Mensen kunnen zich tot cryptobetalingen wenden, omdat de methode veiliger en sneller lijkt in vergelijking met andere opties die ze hebben. Als gevolg hiervan kan er een snellere acceptatie zijn van verschillende betalingssystemen in de ontwikkelingslanden waar daar veel behoefte is aan dergelijke systemen.

Smith merkte ook op dat Bitcoin (BTC/USD) en andere cryptocurrencies aantrekkelijk zijn voor beleggers vanwege hun onderliggende kwaliteiten. Ze zei dat zelfs in vergelijking met goud, Bitcoin een veel gemakkelijkere investering is omdat het gemakkelijk kan worden verplaatst. De gebruiker kan ook zelf de bewaring van zijn Bitcoin investeringen krijgen als hij dat wil. Met al deze kwaliteiten is Bitcoin steeds belangrijker geworden voor investeerders, voegde Smith eraan toe.

Ze zei dat er gemakkelijke toegang is tot verschillende fintech-platforms in de VS en andere ontwikkelde regio’s. Een dergelijke overvloed aan opties is echter nog niet beschikbaar in de derde wereld. Als gevolg hiervan is er een betere mogelijkheid voor Bitcoin en cryptocurrency betalingen in die regio’s.

Als een hedge tegen inflatie

Terwijl hij het heeft over cryptocurrencies, zegt hij dat veel cryptocurrencies een dergelijk doel als een hedge tegen inflatie kunnen dienen.

Ze zei dat velen van hen een beperkte crypto-toegang hebben, met Bitcoin met 21 miljoen in omloop als het perfecte voorbeeld.

Het feit dat er een beperkte voorraad is voor deze cryptocurrencies, maakt het een goede afdekking tegen de fiat-valuta’s die geen vast aanbod hebben.

The post Kristin Smith ziet snellere acceptatie van BTC in ontwikkelingslanden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*