Crypto-Prijzen.nl

Kraken notering zou een minimale impact hebben gehad op SHIB

Kraken notering zou een minimale impact hebben gehad op SHIB

Shiba Inu (SHIB/USD) is een van de meest populaire memecoins sinds DOGE zelf, en sommigen in de gemeenschap geloven dat het zelfs een DOGE killer kan zijn. Kraken lijkt dit pad echter te hebben verstoord door te besluiten het token niet op zijn platform te vermelden – althans dat gelooft de gemeenschap van het token.

Victor Argonov, de senior analist bij Exante, is het daar echter niet mee eens. In een commentaar op de ontwikkeling vertelde hij Invezz dat de Kraken notering een vrij minimale impact zou hebben op de prijs van het token.

Toen hem werd gevraagd naar de reactie van de #ShibArmy – de naam waaronder de gemeenschap van de token bekend werd – zei hij dat Exante begrijpt dat sommige leden van de gemeenschap misschien geïrriteerd waren door de zet. Per slot van rekening waren er waarschijnlijk genoeg mensen die wilden verkopen tegen prijspieken die een vermelding op Kraken zou kunnen hebben veroorzaakt.

Als het echter om meer ervaren beleggers gaat, kunnen ze gewoon blootstelling krijgen via andere beurzen, wat ze tot nu toe hebben gedaan.

De heer Argonov zei ook dat hij niet zeker weet of Kraken serieus was toen het zijn voornemen bekendmaakte om SHIB op de lijst te zetten. Hij vertelde Invezz,

Het is moeilijk te zeggen. Misschien waren ze dat wel, maar vanwege een interne reden besloten om niet verder te gaan. Het betekent niet dat ze het in de toekomst niet zullen overwegen.

SHIB prijs zou niet omhoogschieten vanwege Kraken notering

Op de vraag welke impact de Kraken notering zou kunnen hebben gehad op de prijs van de munt, zei hij dat hij een zeer kleine prijsgroei verwachtte. SHIB staat immers al op Coinbase en na die prestatie zou een vermelding op Kraken een minimale impact hebben gehad.

Ten slotte deelde de heer Argonov zijn visie op de Shiba Inu toekomst in termen van prijs, waarbij hij opmerkte dat SHIB slechts een meme-munt is, en daarom heeft Exante er geen al te sterke kijk op, vergeleken met sommige van de meer gevestigde cryptocurrencies.

Concluderend, hoewel ShibArmy’s ongenoegen over de manier waarop de dingen zijn geëindigd met Kraken begrijpelijk is, lijken experts niet te geloven dat er veel zou zijn gewonnen, zelfs als de lijst zou hebben plaatsgevonden.

The post Kraken notering zou een minimale impact hebben gehad op SHIB appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*