Crypto-Prijzen.nl

Koda uitgeroepen tot meest vertrouwde cryptobedrijf

Koda uitgeroepen tot meest vertrouwde cryptobedrijf

Koda Cryptocurrency werd uitgeroepen tot ‘Most Trusted Crypto Company 2021’ op Crypto Expo Dubai (CED2021), die plaatsvond op 14 en 15 oktober in Festival arena, Festival City in Dubai, vernam Invezz uit een persbericht.

Vertrouwen, educatie, gebruiksgemak

Koda is een interessant nieuw crypto aanbod uit het VK, op de markt gebracht door SummitBC Ltd. De kernwaarden van het project draaien om Trust, Education and Ease (TEE). Het bedrijf was een van de diamantsponsors op CED2021, dat werd bijgewoond door meer dan 8.000 mensen. Meer dan 64 cryptobedrijven en meer dan 80 sprekers uit de crypto industrie waren aanwezig.

De Crypto Expo Dubai verzamelt leiders en investeerders in de crypto industrie om te netwerken en meer zakelijke kansen in de crypto ruimte te verkennen. Het wordt beschouwd als het grootste cryptocurrency evenement in de regio. De organisator van CED merkte op:

Ons evenement heeft de beste conferentie en verbeterde netwerkmogelijkheden opgeleverd die individuen en bedrijven hebben geholpen kennis op te doen in de digitale activa- en blockchain industrie.

Koda betreedt de gouden standaardfase

De prijs werd verzameld door Koda Cryptocurrency/SummitBC CEO James Gale op het hoofdpodium van het evenement. Zijn uitgebreide ervaring in marketing, bedrijfsbeheer en systeemontwikkeling plaatst SummitBC in een zeer invloedrijke positie, vooral in de komende maanden met belangrijke projecten in de pijplijn.

Hij maakte eerder op de dag de aanstaande plannen van het project bekend. Op dit moment hebben meer dan 10.000 mensen Koda in bezit en het betreedt de migratiefase van de ‘gouden standaard’-token naar Koda V2. Dit komt in de nasleep van een succesvolle audit van de gewaardeerde blockchain-auditors HashEx, die recentelijk een samenwerking aanging met Safemoon.

Volgens SummitBC zal deze migratie bewijzen dat Koda ‘veiliger is dan Safemoon’.

Koda lanceert langverwachte beloningstoken

Supporters ontvingen updates over de lancering van Kapex (Koda-Apex), een nieuwe beloningstoken die zich momenteel in de pre-sale acceptatiefase op de witte lijst bevindt en de algemene pre-sale release nadert. SummitBC kondigde ook de lancering aan van SummitSwap, hun eigen, revolutionaire cryptocurrency handelsplatform, waarvan de impact op de industrie naar verwachting zeer groot zal zijn.

Sinds de lancering in mei 2021 heeft Koda een indrukwekkende opwaartse curve geregistreerd.

The post Koda uitgeroepen tot meest vertrouwde cryptobedrijf appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*