Crypto-Prijzen.nl

KlayCity haalt $3,75 miljoen op in door Animoca geleide ronde

KlayCity haalt $3,75 miljoen op in door Animoca geleide ronde

KlayCity, een virtuele P2E wereld, heeft 3,75 miljoen dollar opgehaald in een startronde onder leiding van Animoca Brands en Krust. Andere deelnemers aan de ronde waren A&T Capital, OKX Blockdream Ventures, Naver Z, FriendsGames, Genesis Block Ventures, StableNode, PlayDapp, Kyros Ventures, ROK Capital, HG Ventures, Kwon Do, Eric Zoo van Exnetwork Capital en anderen, PR News Wire gemeld.

De toekomst van de virtuele wereld creëren

KlayCity creëert de toekomst van de gespiegelde virtuele wereld en geeft cryptofans over de hele wereld toegang tot zijn LandFi metaverse, waardoor zijn aanwezigheid op de wereldmarkt wordt uitgebreid.

Spannende futuristische gameplay

KlayCity is een LandFi metaverse, die zich ontvouwt op een gerepliceerde aarde in het jaar 2080. Spelers kunnen ORB tokens, LAY tokens en NFT’s gebruiken om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Levelen, verkennen en opruimen zijn daar enkele van. De metaverse draait op het Klaytn (KLAY/USD) netwerk.

KlayCity heeft ook verreikende plannen om een IP bedrijf op verschillende gebieden te ontwikkelen op basis van het oorspronkelijke uitgangspunt.

Jake Choi, CEO van KlayCity merkte op:

Met dit kapitaal van onze strategische investeerders en partners, zal KlayCity doorgaan met het bouwen van de virtuele wereld met Land NFT’s, zodat gebruikers een heel andere ervaring in crypto ruimte kunnen ervaren.

Nieuw land geslagen door ORB en LAY tokens te verbranden

Spelers creëren land NFT’s door de aarde in districten te verdelen, die zijn gestructureerd volgens bevolkingscentra die in het echte leven bestaan. Eigenaars van deze NFT’s kunnen ze inzetten om elke maand LAY tokens te maken. Ze kunnen nieuwe munten slaan door de in-game tokens te verbranden.

684e district haalde 120K KLAY op OpenSea

Op 11 maart op OpenSea haalde District #684 de hoogste prijs van alle districten in KlayCity – 120.000 KLAY, wat overeenkomt met $ 130.800 tegen het huidige tarief. De initiële muntprijs van dit district was 500 KLAY, wat dit een 240-voudige winst maakt en weerspiegelt de grote interesse in het project van de industrie en de investeerders.

Op 10 februari sloot KlayCity de voorverkoop van Land NFT af. Elke NFT werd gewaardeerd op 500 KLAY.

Over KlayCity

In de virtuele wereld van KlayCity kunnen eigenaren van district NFT’s verkennen, besturen en verdienen terwijl ze tegelijkertijd genieten van de game-ervaring. KlayCity streeft ernaar NFT’s en LandFi in één ecosysteem te brengen. In de eerste helft van dit jaar zullen ze nieuwe functies onthullen.

Het bericht KlayCity haalt $3,75 miljoen op in door Animoca geleide ronde verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*