Crypto-Prijzen.nl

KingSwap en Technicorum Holdings kondigen Gennix lancering aan

KingSwap en Technicorum Holdings kondigen Gennix lancering aan

KingSwap, een innovatieve incubator voor DeFi en NFT projecten, en Technicorum, een IT groep die gespecialiseerd is in digitale activa, hebben vandaag de lancering in augustus van hun gezamenlijke Gennix microleningplatform aangekondigd. Gennix is een wrijvingsloos, gedecentraliseerd protocol voor het uitlenen en uitlenen van digitale activa dat gebaseerd zal zijn op de Binance Smart Chain (BSC), waarbij gebruik wordt gemaakt van Layer 2 schaaloplossingen. Het richt zich op ondernemers, investeerders, werkende professionals en andere groepen. Gennix streeft naar een eerlijk systeem dat inkomsten oplevert voor alle beleggers door middel van yieldboosters en lage onderpandratio’s. Het uiteindelijke doel is om de kloof tussen rijk en arm te overbruggen.

Efficiënt, gedecentraliseerd leenplatform

Het innovatieve, efficiënte leen- en uitleenplatform maakt het voor langetermijnbeleggers mogelijk om meer rente te genereren op de activa die ze uitlenen. Gennix geeft zijn gebruikers ook toegang tot geavanceerde financiële tools via een platform voor binaire opties. Gennix projectdirecteur Keefe Tan merkte op:

“Veel van de gevestigde DeFi/CeFI leenplatforms vereisen buitensporige zekerheden voor gebruikers om leningen aan te gaan. Ze brengen ook hoge platformkosten in rekening en bieden onvoldoende rendement. Gennix keert het tij door investeerders een naadloze leningstool te bieden met meer eigen vermogen en hogere opbrengsten voor nieuwe en oude investeerders. Het nut van DeFi en crypto zal blijven toenemen, waardoor Gennix uniek wordt gepositioneerd op een uitstekende plek om een groot deel van het marktaandeel te veroveren.”

Voordelen van Binance Smart Chain

BSC is ontwikkeld om EVM-compatibel te zijn en is blockchain-agnostisch, interoperabel en zeer schaalbaar. Interoperabiliteit maakt een vlotte gegevensuitwisseling tussen verschillende blockchains mogelijk. Het Gennix ecosysteem is niet beperkt tot één blockchain-protocol. Dit maakt het klaar om eventuele onverwachte blockchain ontwikkelingen in de toekomst aan te kunnen.

Leningen veel goedkoper dan vergelijkbare van banken

Leningen op het Gennix platform kosten aanzienlijk minder rente in vergelijking met die van traditionele financiële instellingen zoals banken. Dit stelt Gennix investeerders in staat hun kapitaal te gebruiken voor investeringen in plaats van dat het naar vergoedingen gaat en kostbare tussenpersonen overbodig maakt. Door binaire opties te implementeren, lopen gebruikers minder risico door de volatiliteit van de cryptomarkt en genereren ze meer rijkdom. Het nieuwe platform zal NFT’s op verschillende niveaus aanbieden, maar ze zullen een hoog nut bieden via $GNNX token airdrops, stakingsbeloningen en handelsvergoedingsbonussen, in tegenstelling tot de meeste NFT’s, die alleen als verzamelobjecten kunnen worden gebruikt.

The post KingSwap en Technicorum Holdings kondigen Gennix lancering aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*