Crypto-Prijzen.nl

Kin lanceert nieuwe apps, games, marktplaatsen op Solana

Kin lanceert nieuwe apps, games, marktplaatsen op Solana

Kin, een gedecentraliseerde cryptocurrency die met opzet is ontworpen om gemakkelijk te integreren in mobiele en web-apps, heeft NFT’s toegevoegd om apps en merken te helpen de betrokkenheid van consumenten te vergroten. Nu herbergt het Kin ecosysteem een levendige reeks NFT initiatieven en projecten, die allemaal bijdragen aan een gigantische tokenized economie, leerde Invezz uit een persbericht.

Kin maakt gebruik van de nieuwste NFT ontwikkelingen om de waarde te verhogen

Merken en ontwikkelaars binnen het Kin ecosysteem gebruiken ontwikkelingen rond NFT’s binnen Web 3.0 om de waarde van Kin’s cryptocurrency te verhogen. Houders hebben meer manieren om hun tokens te verdienen en uit te geven.

William Mougayar, uitvoerend voorzitter van de Kin Foundation, zei:

Als een veelzijdige cryptocurrency met intuïtieve ontwikkelaarstools, is Kin agnostisch voor opkomende blockchain en Web3 gebruiksscenario’s. Dat is de reden waarom Kin zichzelf gemakkelijk kan integreren in deze vlaggenschip NFT projecten die deel uitmaken van de Kin economie. Kin kan gemakkelijk het marktaandeel van gespecialiseerde projecten opeten, omdat het zich leent voor vrijwel elke digitale ervaring.

Kin faciliteert eerste play-to-earn NFT RPG game op Solana

Kreechures is de eerste generatieve verzamelbare NFT RPG (role-playing game) ooit geslagen op Solana (SOL/USD). Spelers die NFT monsters hebben, kunnen KIN verdienen in het spel. De nieuwe NFT ervaring maakt allerlei activiteiten mogelijk. Houders kunnen bijvoorbeeld met hun eigen Kreechure spelen, concurreren met andere spelers, ze trainen en vooruitgang boeken, terwijl ze ondertussen KIN verdienen.

Introductie van de eerste KIN aangedreven NFT marktplaats

Shiny is een nieuwe app waarmee gebruikers Solana NFT’s kunnen uitwisselen, kopen en verkopen met behulp van de Kin cryptocurrency. Het stelt het Kin ecosysteem van apps, ontwikkelaars en merken in staat om doelgroepen te belonen en te communiceren met NFT’s met behulp van één en dezelfde valuta.

Dit opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden om NFT’s te verkennen. Hoewel het nog in de kinderschoenen staat, zal Shiny begin volgend jaar worden uitgebracht.

Andere ontwikkelingen

Pop.in plant nieuwe NFT’s en updates met Kin. Kin en Madlipz werken samen om NFT’s en meme-cultuur te overbruggen. Ten slotte richt bisport.in zich op de Indiase markt met een uniek nieuw sport NFT platform. Het zal Kin gebruiken als een in-app valuta voor het verdienen en uitgeven van beloningen.

The post Kin lanceert nieuwe apps, games, marktplaatsen op Solana appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*