Crypto-Prijzen.nl

Kevin O’Leary onthult dat zijn portfolio 10% crypto omvat

Kevin O’Leary onthult dat zijn portfolio 10% crypto omvat

Shark Tank ster en Canadese investeerder Kevin O’Leary heeft bijna 10% van zijn portfolio geïnvesteerd in digitale activa. Hij maakte dit nieuws bekend tijdens een Reddit talksessie op 11 november, waarbij hij opmerkte dat hij zijn crypto blootstelling aanzienlijk had verhoogd, aangezien digitale activabezit begin 2021 slechts 3% van zijn portfolio uitmaakte.

Volgens O’Leary was het zijn doel om zijn blootstelling voor het einde van het jaar te verhogen tot ongeveer 7%. De waardestijging van de activa waarin hij had geïnvesteerd, verhoogde de netto cryptoposities in zijn portfolio tot ongeveer 10%.

O’Leary weigerde alle digitale activa waarin hij heeft geïnvesteerd bekend te maken, omdat hij eigenaar is van Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) en USD Coin (USDC/USD). Hoewel de Shark Tank ster beweert te hebben geïnvesteerd in een arsenaal aan munten, is het vermeldenswaard dat hij ook heeft geïnvesteerd in producten en bedrijven in de industrie.

Bullish over de prestaties van zijn crypto holdings, zei O’Leary:

Dus we zullen aan het einde van het jaar eindigen met een zeer aanzienlijk belang in crypto activa, en het is niet alleen Bitcoin.

Diversificatie is de sleutel

O’Leary gaf toe veel ETH te bezitten, maar onthulde dat hij in sommige van zijn concurrenten gelooft. Hij merkte op dat sommige mensen denken dat het spel voorbij is vanwege de niveaus die ETH heeft bereikt. Er zijn echter veel alternatieven, waaronder Solana (SOL/USD), die beleggers kunnen kopen om hun portfolios te diversifiëren.

Het delen van de criteria die hij gebruikt tijdens het investeren in crypto, zei de gerenommeerde belegger:

Ik ben een software investeerder. Ik ga een toewijzing in de software van crypto steken omdat ik geloof dat het zal veranderen en ontwrichtend zal zijn voor veel verschillende markten over de hele wereld.

Hij voegde eraan toe dat hij de voor- en nadelen van digitale activa niet analyseert terwijl hij peilt of het ideale investeringen zijn. In plaats daarvan probeert hij de beste teams en ontwikkelaars te identificeren en te investeren in hun projecten. Hij houdt ook rekening met het grootboek waarop een specifieke munt loopt.

Zijn investeringsaanpak is vergelijkbaar met die van Mark Cuban, een mede-ster van Shark Tank en de eigenaar van de Dallas Mavericks. Volgens Cuban investeert hij in crypto’s op basis van hun nut. In een recente podcast zei hij dat de race tussen blockchains allemaal neerkomt op applicaties en integraties.

Net als andere experts raden Cuban en O’Leary aan om alleen te investeren wat men zich kan veroorloven te verliezen als het om crypto gaat. O’Leary herhaalde dat diversificatie essentieel is voor crypto investeerders.

The post Kevin O’Leary onthult dat zijn portfolio 10% crypto omvat appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*