Crypto-Prijzen.nl

Kevin O’Leary is van plan om crypto in zijn portfolio te verhogen tot 7%

Kevin O’Leary is van plan om crypto in zijn portfolio te verhogen tot 7%

Kevin O’Leary, een Canadese investeerder, vooral bekend van zijn deelname aan Television Series Shark Tank, is van plan zijn crypto investering voor het einde van het jaar meer dan te verdubbelen. Hij onthulde dit bullish nieuws tijdens een interview op 13 september en zei dat hij zijn blootstelling aan crypto wil verhogen van 3% naar 7%. Hij voegde eraan toe dat hij optimistisch is over crypto en gedecentraliseerde financiën (DeFi).

In het interview zei O’Leary dat hij gelooft dat de cryptomarkt investeringen ter waarde van biljoenen dollars kan aantrekken als het een activaklasse wordt. Financiële waakhonden moeten volgens hem echter beslissen hoe crypto te reguleren voordat dit kan gebeuren. Hij noemde in het bijzonder de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC), die zei dat het plan om Coinbase aan te klagen als het doorgaat met het lanceren van zijn uitleendienst een interessante opkomende industrie vertraagt.

O’Leary merkte verder op dat organisaties in de financiële ruimte willen dat regelgevers enkele beslissingen nemen over crypto, omdat geen van hen cowboys wil zijn over de kwestie. Hij wees erop dat hij niet betrokken wil raken bij crypto als regelgevers zeggen dat het niet oké is, eraan toevoegend dat hij het zich niet kan veroorloven buitenspel te staan of zich niet aan de regels houdt.

Er is veel vraag naar Bitcoin (BTC)

Hoewel hij gelooft dat Amerikaanse toezichthouders uiteindelijk cryptocurrencies als een activaklasse zullen erkennen, zei O’Leary dat hij niet zeker weet wanneer dit zal gebeuren. Dit komt omdat de infrastructuur voor compliance ontbreekt in vergelijking met de systemen die traditionele activa verwerken.

Volgens de Shark Tank ster zouden regelgevers die financiële bedrijven groen licht geven om Bitcoin (BTC/USD) als een actief te beschouwen, minstens een biljoen dollar in de munt zien stromen. Hij zei ook dat de goedkeuring door de SEC van een BTC exchange-traded fund (ETF) de munt ook zou kunnen helpen om deze prestatie te bereiken. O’Leary voegde eraan toe dat er zoveel interesse is in BTC en dat het niet zal verdwijnen omdat het de nieuwe activaklasse is.

Dit nieuws komt nadat MicroStrategy nog eens 5.050 BTC heeft gekocht, wat aantoont dat de toonaangevende cryptocurrency nog steeds veel vraag heeft onder gerenommeerde investeerders. El Salvador kocht de afgelopen week ook $ 21 miljoen aan BTC nadat de Bitcoin wet van kracht werd, waardoor de cryptocurrency wettig betaalmiddel werd.

Ondertussen wint BTC langzaamaan een bullish momentum na een duik van een 90-dagen hoogtepunt van $ 52,853,76 in de afgelopen week. Op het moment van schrijven verandert de munt van eigenaar op $ 46.515,82 na een winst van 5,46% in de afgelopen 24 uur.

The post Kevin O’Leary is van plan om crypto in zijn portfolio te verhogen tot 7% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*