Crypto-Prijzen.nl

Keert de razende stier weer terug? De beste plekken om Zilliqa te kopen

Keert de razende stier weer terug? De beste plekken om Zilliqa te kopen

Zilliqa stijgt hard, er is schijnbaar nog geen einde van de rally in zicht. Op het moment van schrijven heeft de prijs $1 gebroken en handelt het voor $0,103, een stijging van 18,62% in de afgelopen 24 uur.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Zilliqa kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Zilliqa nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Zilliqa?

Zilliqa gebruikt sharding als een laag-twee-oplossing om het probleem met blockchain-schaalbaarheid op te lossen. De openbare, toestemmingsloze blockchain heeft tot doel een hoge doorvoer te bieden en duizenden transacties per seconde te verwerken.

Zilliqa biedt onderdak aan een groot aantal gedecentraliseerde applicaties en maakt oogstlandbouw en uitzetten mogelijk. De ontwikkeling van de blockchain begon in juni 2017. Minder dan een jaar later ging het testnet live.

Zilliqa lanceerde zijn mainnet in juni 2019.

Moet ik nu Zilliqa kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Zilliqa prijsvoorspelling

De prijs van Zilliqa’s token ZIL ging tijdens het weekend parabolisch en bereikte een piek van $0,124, de hoogste sinds oktober vorig jaar.

GOV Capital voorspelt dat het dat record zal verslaan en over een jaar zal handelen voor $0,183. Hun 5-jarige ZIL prijsvoorspelling is $0,65.

Zilliqa op social media

https://twitter.com/CryptoBull2020/status/15080723454282711109

The post Keert de razende stier weer terug? De beste plekken om Zilliqa te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*