Crypto-Prijzen.nl

Kawaii Islands debuteert na privé-tokenverkoop van $2,4 miljoen

Kawaii Islands debuteert na privé-tokenverkoop van $2,4 miljoen

Terwijl de populariteit van spelen om games te verdienen blijft groeien, is Kawaii Islands, een fascinerende NFT gebaseerde blockchain game, klaar om daar deel van uit te maken. Na 2,4 miljoen dollar te hebben verdiend met een privé-tokenverkoop, is Kawaii bereid om in september van dit jaar zijn debuut te maken. Spelers kunnen tegelijkertijd landbouw, knutselen, bouwen, sociale netwerken en andere soorten simulatiegames ervaren.

Kawaii brengt waarde via KWT token

Speel om games te verdienen die spelers machtigen door ze de in-game-items die ze hebben gekocht voor echt geld te laten verkopen. Deze dynamiek is niet onopgemerkt gebleven bij wereldwijde beleggers. Game ontwikkelaars en uitgevers kunnen unieke interacties creëren via actieve marktplaatsen. Kawaii brengt spelerswaarde via het KWT token. De game combineert entertainment met gedecentraliseerde financiële (DeFi) mechanica om spelers in staat te stellen geld te verdienen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Spelers kunnen hun creativiteit uitbreiden door een on-chain bedrijf op te bouwen. Kawaii Islands integreert on-chain taken zoals het maken van meubels en off-chain taken zoals het ontwikkelen van magische middelen. Hierdoor kunnen spelers in-game valuta verdienen. Het team van Kawaii Island haalde $ 2,4 miljoen op in een financieringsronde onder leiding van MapleBlock en Signum, waaraan vooraanstaande investeerders als Rikkei Capital, SL2, Chainboost, DFG, JSquare, AU21, OKEx Blockdream Ventures en Polkastarter deelnamen.

Vijay Garg, CEO van Mapleblock Capital, zei:

“Kawaii Islands heeft sterke ontwerpelementen en leuke mechanica die zijn overgenomen van de vorige gameserie. AI aangedreven verificatie van on-chain game-NFT’s zal een diepere laag van betrokkenheid ontsluiten in vergelijking met traditioneel gamen.”

Spelers hebben volledige controle, historisch moment voor blockchain spellen

Kawaii Islands heeft een anime metaverse gemaakt die de speler de volledige controle geeft. Spelers die verhalen vertellen en artistieke vaardigheden hebben, kunnen een Web3 economie binnen het spel ontwikkelen op basis van een nieuw en uniek model dat bekend staat als ‘creëren om te verdienen’. Dit is een historisch moment voor op blockchain gebaseerde play-to-earn games, aangezien een dergelijke functionaliteit nog nooit op zo’n schaal is gezien.

Game roadmap bevat NFT landbouw, seizoensevenementen en meer

De game roadmap bevat een aantal extra’s die kunnen worden ontgrendeld, waaronder KWT staking, NFT landbouw, huren en het openen van online bedrijven in de keten.

The post Kawaii Islands debuteert na privé-tokenverkoop van $2,4 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*