Crypto-Prijzen.nl

Kava lanceert stimuleringsprogramma voor ontwikkelaars

Kava lanceert stimuleringsprogramma voor ontwikkelaars

Kava’s DAO stemde om $ 750 miljoen toe te wijzen aan een unieke on-chain stimulans voor ontwikkelaars. Het financieringsprogramma is bedoeld om de meest innovatieve ontwikkelaars aan het Kava netwerk te blijven onboarden, volgens een bericht op hun website.

Het eerste netwerk dat echt eigendom is van een bouwer

Kava heeft het ambitieuze doel om het eerste echte netwerk van een bouwer te worden. Volgens het nieuwe financieringsmodel zal iets minder dan tweederde van alle blokbeloningen worden verdeeld onder ontwikkelaars die voortbouwen op de Kava-co-chains, Ethereum (ETH/USD) en Cosmos (ATOM/USD). Dit niveau van gedistribueerd eigendom is praktisch ongekend.

Ontwikkelaars worden aangemoedigd om zowel de meeste van hun gebruikers- als treasury beloningen naar het Kava netwerk over te brengen en hun projecten aan boord te nemen om hun inkomsten te maximaliseren.

Het uitgegeven KAVA token wordt als volgt verdeeld: 62,5% naar ontwikkelaars en 37,5% naar stakers. Er blijft niets in reserve.

Programma gestart met Kava 10 upgrade

Het programma, genaamd Kava Rise, wordt gelanceerd samen met de Kava 10 upgrade, die beide Kava co-ketens zal starten. Hierdoor kunnen ontwikkelaars live versies van hun op Ethereum en Cosmos SDK gebaseerde dApps op het Kava netwerk implementeren.

Het programma zal gedurende 4 jaar 200 miljoen KAVA verdelen over de topprojecten op Ethereum en Cosmos, gelijkelijk verdeeld over de twee ketens. Kava Rise fondsen worden als volgt toegewezen:

  • 5 miljoen KAVA op jaarbasis voor NFT en GameFi incentives op beide co-ketens
  • 15 miljoen KAVA op jaarbasis naar DeFi protocollen op de co-ketens van Cosmos
  • 30 miljoen KAVA op jaarbasis naar DeFi protocollen op de co-ketens van Ethereum

Geschiktheid

Om in aanmerking te komen voor het ontvangen van DeFi incentives op beide co-ketens, moeten protocollen zich registreren bij DeFi Llama, worden geïmplementeerd op Cosmos of Ethereum bij maandelijkse distributie en moeten op dit moment beschikken over een totale waarde vergrendeld (TVL) van ten minste $ 10.000.

Uitdeling van beloningen

Transparante criteria zullen gelden voor alle Kava Rise distributies, die zullen worden onderworpen aan een Kava bestuursstemming. De fondsen zullen on-chain worden verdeeld over in aanmerking komende protocollen.

Beloningen worden maandelijks pro rata verdeeld over de top 100 DeFi protocollen op basis van het gebruik, dat wordt berekend door de tijdgewogen TVL van het protocol als een deel van de totale TVL van de top 100 protocollen. Gebruikers wordt geadviseerd om KAVA distributies te gebruiken als protocolprikkels om de relatieve TVL te verhogen en in de toekomst meer KAVA beloningen te verdienen.

Het bericht Kava lanceert stimuleringsprogramma voor ontwikkelaars verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*